Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadržan u bolnici

Pijani 22-godišnjak autom sletio s ceste i teško se ozlijedio

sletio u kanal (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
13.05.2013.
u 12:29

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 22-godišnji vozač u alkoholiziranom stanju upravljajući osobnim automobilom Opel Corsa prešao na lijevi prometni trak i izletio izvan kolnika.

Teške ozljede zadobio je 22-godišnji vozač iz Radonića koji je 12. svibnja oko 2.40 sati automobilom sletio s državne ceste D-33 u mjestu Konjevrati, a policija javlja da je zbog zadobivenih ozljeda mladić zadržan na liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo jer se 22-godišnji vozač, upravljajući osobnim automobilom Opel Corsa šibenskih registracijskih oznaka u alkoholiziranom stanju, nije kretao sredinom obilježenog prometnog traka. Vozilom je prešao na lijevi prometni trak i izletio je izvan kolnika.

O ovoj prometnoj nesreći bit će izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača slijedi prekršajni nalog.

>>Zadar: Motociklist naletio na majku s troje djece

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije