Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUTOMOBIL SE ZAROTIRAO

Bizarna nesreća: Prešla u krivi smjer i udarila u traktor koji se doslovno prepolovio

Čitatelj 034 portala
21.07.2023.
u 12:00

Nesreću je prouzročila 43-godišnja osobnog automobila koja je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,56 promila prešla u suprotnu prometnu traku te prednjim lijevim dijelom vozila udarila u prednji lijevi kotač traktora

Traktor kojim je upravljao 63-godišnji vozač doslovno se prepolovio u prometnoj nesreći koja se u srijedu 19. srpnja oko 17.30 sati dogodila u Mlinskoj ulici u Požegi.

Kako doznajemo u policiji, nesreću je prouzročila 43-godišnja osobnog automobila koja je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,56 promila prešla u suprotnu prometnu traku te prednjim lijevim dijelom vozila udarila u prednji lijevi kotač traktora, a zatim i u prednji lijevi kotač osobnog automobila kojim je upravljala 26-godišnjakinja.

Nakon udara došlo je do rotiranja vozila kojim je upravljala 43-godišnjakinja te slijetanja na travnatu površinu i udara u metalni stup.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni traktorist i 27-godišnjakinja koja se nalazila kao putnica u vozilu kojim je upravljala 26-godišnjakinja koja je također lakše ozlijeđena. Pijana vozačica osobnog automobila prošla je bez ozljeda.

VEZANI ČLANCI:

- Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 43-godišnjakinja je bila zadržana 12 sati u posebnoj prostoriji policije do otriježnjenja. Nakon toga je puštena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, odnosno zbog vožnje pod utjecajem alkohola i zato što je skrivila prometnu nesreću s ozlijeđenim osobama - rekla ne glasnogovornica PU požeško-slavonske Nikolina Janković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije