Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRAN PUCA PO ŠAVOVIMA

'Na jahtama su kokainske orgije, a divljaci voze na autopilotu. Cijeli Jadran je septička jama'

18.07.2023.
u 18:51

Tragedija u Murterskom moru otvorila je goruće pitanje o enormnom broju plovila koje Hrvatska propušta u svoj akvatorij, Bloomberg je nedavno u analizi stanja na Mediteranu, objavio da smo osma zemlja na svijetu po broju superjahti

Komentara 8

DU
Deleted user
22:39 18.07.2023.

Ajmo sad brze bolje svaku jos netaknutu uvalu duz Jadrana pretvoriti u mega marinu gdje ce se uduz i poprijeko ispustat govna u more, betonizirat obalu i plaze te izgradit mega hotele za razularenu kokainsku rulju i sve to za kikiriki cijenu tako da imamo sto vise "nauticara" od k...a jer to je klijentela koju mi najvise trebamo. Zaboravimo price o odrzivom turizmu, strategiji razvoja turizma i ocuvanju okolisa to je za idiote, ovo je za nas slamka spasa.

MR
mrck1996
09:53 19.07.2023.

Neznam poantu ovoga pa to smo htijeli. Nabili smo cijene i htijeli smo lovatore sa jahtama. Rekli su pohlepni dalmatinic da ne zele domace jer oni sa jahtama imaju vise para.Sta ste mislili da ce doci nekakva gospoda iz svijeta. Normalno da ne hrpa mladih i razmazenih. Sa lovatorima i takvom klijentelom dolazi hrpa alkohola, droge, hostesa sa kojima rade sto rade i onda orgije. Ja neznam sto se sada na to zale pa to su tocno htijeli. Koliko je jadan svijet u kojem su novci jedina bitna stvar i u kojem se rangira kakav je covjek prema novcima.

LE
Levanto
20:02 18.07.2023.

Platiti će mlađe generacije politiku anarhije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije