Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Pijan usmrtio biciklista

Ilustracija
Ivo Cagalj/PIXSELL
24.08.2023.
u 07:43

Biciklist je preminuo na mjestu nesreće, a 30-godišnjak je na koncu završio u istražnom zatvoru koji mu je određen  zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Muškarac (30) sumnjiči se  da je u alkoholiziranom stanju skrivio nesreću u kojoj je usmrtio biciklista, zbog čega je ispitan na ŽDO Zagreb.  Sumnjiči ga se da je 21. kolovoza u 21.30 u Gredi upravljao automobilom pod utjecajem alkohola te je bio apsolutno nesposoban za sigurnu vožnju.

Kretao se u smjeru jugozapada, a sumnjiči ga se da uslijed alkoholiziranosti nije prilagodio brzinu kretanja automobila smanjenoj vidljivosti (noćna vožnja, gustoća prometa) zbog čega je vozilom naletio na stražnji dio bicikla kojim je upravljao biciklist koji je vozio uz desni rub istog kolnika u istom smjeru. Biciklist je preminuo na mjestu nesreće, a 30-godišnjak je na koncu završio u istražnom zatvoru koji mu je određen  zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Komentara 1

BI
Biouskoli91
08:32 24.08.2023.

Poznavajucj hrvatsko kri.... pardon - pravosudje, jos ce mu se uzeti kao olakotna okolnost sto je bio pijan. Je'l, nije znao sto radi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije