Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJAN SE SUKOBIO S VOZAČEM UBERA

Pijan nasrnuo na Uberovca pa završio teže ozlijeđen

Grgo Jelavic/PIXSELL
24.09.2018.
u 15:15

Nakon toga se i fizički sukobio s 31-godišnjim vozačem koji ga je udario pri čemu je 30-godišnjak pao na tlo i udario glavom o asfalt

Jedna osoba teže je ozlijeđena u najnovijem fizičkom obračuna korisnika usluga i taksista Ubera. Kako je priopćila PU dubrovačka sve se dogodilo 23. rujna u jutarnjim satima na Pilama u Dubrovniku.

Pijani muškarac (30), poželio se voziti taksijem pa je prišao vozaču (31) Ubera, tražeći da ga odveze na željenu destinaciju. Ovaj mu je odgovorio da ne može jer čeka dogovorenu vožnju. Pijani 30-godišnjak je na to podivljao te je prvo istrgnuo registarsku tablicu skupa s plastičnim okvirom s vozila Ubera.

Nakon toga se i fizički sukobio s 31-godišnjim vozačem koji ga je udario pri čemu je 30-godišnjak pao na tlo i udario glavom o asfalt.

Teže se ozlijedio, a događaj je za sada završio s kaznenom prijavom protiv vozača Ubera koji je prijavljen za teško ozljeđivanje iz nehaja. Hoće li i 30-godišnjak biti prijavljen za uništavanje tuđe stvari, za sada nije poznato.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
17:26 24.09.2018.

Kazneno prijavljen jer se branio od pijanca koji mu je krenuo unistavati imovinu. Bolesna drzava.

OB
ObrenM
16:00 24.09.2018.

Da je dosla policija, uberovac bi bio upucen na privatnu tuzbu za napad na njega.To bi se uz troskove postupka, razvuklo na godine ,bez satisfakcije za napad.Posto se je on obranio od nasilnog pijanca biti ce promtno debelo kaznjen.Zakoni su kod nas pravljeni u korist kriminalaca.

DU
Deleted user
18:48 24.09.2018.

znači netko te napadne ti se braniš i evo kaznene prijave.Ako se ne braniš dobiješ batine i pitanje kako će ovaj na sudu proći.Znači nesmijes se ni braniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije