Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije znao da ga snima

Naručio Uber da ga odveze s aerodroma pa se šokirao kada je ugledao vozača

UBER
Foto: Matt Alexander/Press Association/PIXSELL
1/2
19.09.2018.
u 09:31

Surya Oruganti htio se iz zračne luke odvesti do kuće, no nije ni sanjao da će to morati učiniti sam iako je po njega došao Uberov vozač

Jedan će Indijac zauvijek pamtiti vožnju s Uberom koja je toliko bizarna da ju je morao prepričati svima.

Mladić po imenu Surya Oruganti stigao je na međunarodnu zračnu luku Bengaluru u Indiji te je naručio Uber da ga odveze do kuće koja je udaljena 30-ak kilometara od aerodroma.

No, kada je vozač Ubera stigao, Surya je doživio neugodno iznenađenje. Vozač je bio potpuno pijan pa je u strahu za svoju sigurnost Surya na kraju sam sjeo za upravljač.

Bizarno iskustvo podijelio je na Twitteru.

– Vožnja kući s aerodroma Bangalore nije bila baš takva kakvu sam očekivao. Vozač je bio pijan i mamuran. Morao sam zaustaviti automobil i voziti do kuće. Fotografija s onesviještenim vozačem na suvozačevu sjedalu – napisao je u objavi na Twitteru koja se brzo proširila internetom.

Čak je objavio i video razgovora s vozačem koji je bio toliko pijan da nije shvatio da ga se snima.

Nakon što se priča proširila internetom, reagirao je i Uber.

– Ovo je žalostan i zabrinjavajući incident. Vozačev profil uklonili smo iz aplikacije i istražujemo slučaj – priopćili su te objasnili kako u sličnim situacijama putnici trebaju otkazati vožnju, a ne preuzimati odgovornost na sebe.

Ključne riječi

Komentara 7

TU
turbolet
10:52 19.09.2018.

Šokiran sam neopisivo, odoh u šok...........

IB
istina_boli
18:17 19.09.2018.

Decec si malkoc cugno, a indijaca je ionako previse. U jednom kvartu ih je vise nego u cjeloj Hrvatskoj.

Avatar Moodleen
Moodleen
15:52 19.09.2018.

Karolina !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije