Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivana pošiljka

Pijan izgubio vozačku dozvolu pa ga 'neugodno' iznenadilo pismo koje mu je stiglo

pismo
Foto: Twitter
09.11.2017.
u 18:33

William George Armstrong na kućnu adresu dobio je pismo u kojem je bila njegova izgubljena vozačka dozvola, no i računi za skupo putovanje

Mladić po imenu William George Armstrong pijan je izgubio vozačku dozvolu i nije se nadao će je ponovno pronaći.

No, na kućnu adresu u utorak mu je stiglo pismo s izgubljenim dokumentom, no i jedno 'neugodno' iznenađenje.

Vozačku dozvolu je, naime, pronašao radnik jedne putničke agencije koji mu je u pismo poslao i karte prvog razreda za putovanja vrijedne gotovo 5.300 funti.

No, na kraju pisma muškarac po imenu Steve priznao mu je kako se samo šale s njim te da su njegovu vozačku dozvolu pronašli ispred njihovog ureda u engleskom gradu Cheltenhamu te su mu je poslali na kućnu adresu. Ujedno su sebi napravili veliku reklamu, ali ova objava na Twitteru se svidjela mnogima te je izazvala brojne komentare i lajkove.

Komentara 1

DU
Deleted user
23:39 09.11.2017.

ID - identity document ili prema novinarima VL-a vozačka dozvola. Pa barem u ovo vrijeme interneta nije teško vidjeti da je riječ o osobnoj iskaznici za razliku od vozačke dozvole (driver license).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije