Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požeški Mad Max

Pijan i bez vozačke zabijao se u vozila i bježao policiji

Policija/Ilustracija
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
14.11.2018.
u 14:56

Kako se uza sve to radi o višestrukom prijestupniku, priveden je u postaju i protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog.

Policija je uhitila pomahnitalog 25-godišnjaka koji se pijan (2,09 promila) i bez vozačke dozvole zabijao u vozila po Požegi i bježao policiji.

On se u srijedu oko 23.20 sati u Radićevoj ulici, upravljajući Fiatom sisačke registracije, prednjim dijelom vozila zabio u Hondu požeške registracije ispred sebe, kojom je upravljao 19-godišnjak. Isto je učinio u još nekoliko navrata, oglušivši se pritom na upozorenje policije da zaustavi vozilo.

Na kraju se zaustavio na parkiralištu benzinske postaje i pokušao pobjeći, ali u tome su ga spriječili policajci, koji su ga morali i vezati.

Kako se uza sve to radi o višestrukom prijestupniku, priveden je u postaju i protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog. Prijeti mu zatvorska kazna u trajanju od 60 dana i novčana u iznosu od 12.500 kuna.

Video - Isparkiravala se 7 minuta i izudarala drugi auto

Ključne riječi

Komentara 7

CA
Cafa
15:39 14.11.2018.

Za toliku materijalnu štetu, pijanstvo, bježanje policiji, samo 12.500 kn i maksimalno dva mjeseca u reštu? Nešto nije u redu s našim zakonima...

GR
grodar
15:31 14.11.2018.

taj je vec mogao ubiti desetak ljudi

SE
serđo12
20:06 14.11.2018.

vjerovatno je istočnjačkog porijekla i preziva se na "ić'?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije