Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PEHIST

Pijani 40-godišnjak na zgradi iscrtavao grafite pa bježao policiji

Karlovac: Održana radionica grafita u sklopu projekta Streetartanje
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
07.09.2023.
u 07:55

Kada su se policajci približili zgradi, 40-godišnjak i njegov prijatelj su pokušali pobjeći. Policajci su mu vikali da stane, no oni su se na to oglušili. Jednog od njih, 40-godišnjaka, policajci su sustigli u obližnjoj ulici, te ga svladali jer se opirao.

Kada si pijan, ideje koje ti padnu na pamet nisu nužno dobre. Shvatio je to vjerojatno 40-godišnjak kojeg je policija zatekla 4. rujna nešto iza ponoći kako u društvu kolege mu šara po zgradi u Prilazu Gjure Deželića. Policajci su se zaputili put te zgrade, nakon što im je dojavljeno da dva muškaraca sprejom po spomenutoj zgradi ispisuju grafite.

Kada su se policajci približili zgradi, 40-godišnjak i njegov prijatelj su pokušali pobjeći. Policajci su mu vikali da stane, no oni su se na to oglušili. Jednog od njih, 40-godišnjaka, policajci su sustigli u obližnjoj ulici, te ga svladali jer se opirao. Priveden je u policiju, a tijekom obrade je utvrđeno da se radi o 40-godišnjaku koji je bio  pod utjecajem alkohola. Nije priopćeno koliko je promila imao u krvi.

Utvrđeno je da je  na pročelju zgrada u nizu na dva kućna broja, zajedno sa, u ovom trenutku još nepoznatim počiniteljem, ispisao slova veličine 9x2 metra na jednom mjestu te slova veličine 20x30 cm na drugom mjestu. Policija nije priopćila kakve su grafite dvojica osumnjičenika iscrtavali, no naveli su da je 40-godišnjak prijavljen za oštećenje  tuđe stvari, dok se za njegovim supočiniteljem traga.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Zavadlav se potukao u zatvoru? Naguravanje je krenulo ispred kantine, uskočili policajci

Ključne riječi

Komentara 2

JO
JOZO
16:48 07.09.2023.

Ako je crtao kao ovo na ilustraciji onda ga je trebalo nagraditi, ali u protivnom za šaranje ,kazna.

MO
modovisisajteMaraschino
08:16 07.09.2023.

ah ta nestašna mladež

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije