Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATENTAT U ANKARI

Petrov uputio izraze sućuti zbog ubojstva ruskog veleposlanika

petrov
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/7
20.12.2016.
u 13:52

Ruskog veleposlanika je u ponedjeljak na otvorenju izložbe fotografija u turskoj prijestolnici ubio Mevlut Mert Altintas (22).

Predsjednik Hrvatskoga sabora Božo Petrov uputio je u utorak izraze sućuti predsjednici Vijeća Federacije Valentini Matvienko i predsjedniku Državne Dume Vyacheslavu Volodinu povodom jučerašnjeg ubojstva ruskog veleposlanika u Turskoj Andreja Karlova, priopćio je saborski ured za odnose s javnošću.

"Duboko ožalošćen viješću o tragičnom događaju, u ime Hrvatskoga sabora i u svoje osobno ime izražavam najiskreniju sućut Vama i cijelom ruskom narodu, a posebno obitelji i prijateljima ubijenog ruskog veleposlanika u Turskoj. Republika Hrvatska najoštrije osuđuje ubojstvo i u ovom tužnom trenutku izražava solidarnost s Rusijom i ruskim narodom", kazao je Petrov u priopćenju.

Ruskog veleposlanika je u ponedjeljak na otvorenju izložbe fotografija u turskoj prijestolnici ubio Mevlut Mert Altintas (22), pripadnik interventne postrojbe policije u Ankari, uz povike "ne zaboravite Alep".

>> Turska: Šest osoba uhićeno nakon ubojstva ruskog veleposlanika

>> Sastanak Lavrov i Cavosoglu: Nema nikakvog popuštanja teroristima

Komentara 2

TR
TrvtkoKomadina01
16:06 20.12.2016.

koja vijest ? božo, mogao si ti i bez toga

ZC
Zvonar crkve notredam
15:37 20.12.2016.

U Turskoj Ruski veleposlanik išao hvalit Tursku kulturu i dobio hrpu metaka,a kod nas nam Ruski veleposlaniK drži prodike kako se naš Premijer treba ponašat u bilateralnim razgovorima sa Ukrajinom i još mu se ulagivamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije