Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDIRALI MU
Povratak na članak

Vatren doček za Petrova i Grmoju u Metkoviću: Božo, Božo!

Petrov je kazao kako Metković 'izgleda cijeni ono što je najvažnije'.

Komentari 154

JS
josip.suhan
01:04 06.05.2017.

Oj Petrove fali fotelja u Saboru, jesi li je ti uzeo ? Oj Orepiću nema tebe nema gužve na granici, a i pendrek fali jedan u dežurani . Oj Grmojo oćeš li se nakon Audia naućit nanovo nanoge ić ?

VL
SO
Somelier
00:17 06.05.2017.

Doćekale su ih obitelji i kumovi koji su živjeli od njihove politike.MOST je srušio dvije vlade a jedino Metkovćane mogu da ubijede da je to netko drugi učinio. Može li netko pojasniti koji cilj MOST-a je bio bez dokaza i argumenata jednostavno smenjivati Ministra marića.KOja pozadina je toga. Poštene namjere sigurno nisu bile. Ako sa nekim godinu i pol svakodnevno živiš a onda mu smještaš, koje je tu poštenje. MOST pokušava srušiti i Agrokor a ja kažem ne radi se tu samo o 60 tisuća radnika već i svi kooperanti i mali OPG-i. SDP i HNS su jedva dočekali da traže smijenu ministra i pad vlade iako niti oni nemaju razloga. Svi koji su birani od Hrvatskoga naroda morali bi raditi u interesu Hrvatske a ne na štetu kao sada. Uživao sam gledajuči Petrova i njegove pajdaše kako 4 dana zbunjeno okolo jure ne shvačajuči šta ih je to zadesilo. Nadam se da će glasači prepoznati koje zlo je MOST za Hrvatsku.

VL
KL
klaramaric
07:56 06.05.2017.

jedino ih u metkovicu i mogu tako docekat

VL
KA
kataege
23:26 05.05.2017.

Hahaha, Plenky ih izvozao kao malu djecu ..... dugo su i trajali. Valjda će Bushman-Grmoja doći malo k sebi od šoka gubitka vlasti. A i fala Bogu da ne moram gledati više onog Orepića, sveca zaštitnika sdp-hns kadra u mupu.

VL
Avatar Feniks
Feniks
23:22 05.05.2017.

Sada će moći "mlatiti praznu slamu u Saboru", a dvaput im je pružena prilika.

VL
MR
MrkiMedo
23:57 05.05.2017.

Neka se oni kandidiraju za lokalnu politiku. Velika politika nije za njih. Treba za to imati i malo smisla.

VL
DE
dedač
07:40 06.05.2017.

sada kada je BDP počeo rasti i HR kreće ka plusu to treba odmah zaustaviti i smjeniti naj sposobnijeg ministra financija do sada. do kada ćemo više trpiti tu šestu kolonu. sada vidimo ono što je milanović obećao-PAKAO- i MI ili ONI.

VL
DU
Deleted user
23:30 05.05.2017.

Bili su na vlasti i nisu ništa napravili ni pokrenuli. Most je stvoren za opoziciju. Samo njurgaju a nemaju sposobne ljude koji bi mogli nešto konkretno napraviti. Žao mi je što sam glasao za njih :(

VL
ST
stefj
00:11 06.05.2017.

Most sada u oporbi može biti destruktivan koliko želi. Imao je šansu dva puta u vladi i oba puta su radi svog rejtinga srušili vlastitu vladu... Sada će biti u opotbi neko vrijeme, možda nauče ponekad biti i konstruktivni. Ako žele biti ozbiljna stranka i privući veći broj građana, mrat će se okaniti kočijaške i birtijaške retorike i početi nešto konstruktivno predlagati, a ne samo biti protiv... Imat će oni na jugu uvijek svoje jako biračko tijelo, a napravili su ovaj scenarij jer su ga počeli gubiti... E sad, nakon ovog cirkusa, vjerojatno će ostvariti bolji rezultat na izborima, uglavnom uzimajući glasove Živog zida i donekle HDZ-a. Dosta ovisi o tome kako će se Plenković postaviti prema desnom krilu u svojoj stranci. Ako npr. izbaci Hasanbegovića, to će donijeti Mostu puno više nego sve Grmojine i Božine izmišljotine, bilo kakvo stvaranje skandala ili još koji cirkus...

VL
DU
Deleted user
23:31 05.05.2017.

Most se renovira u Metkoviću,ali i doslovno.Interes SDP-a da sruši Vladu im je bio ispred nacionalnog interesa i završetku smo svjedočili. "Lesi se vraća kući-2. dio"Ulaznica još ima,ali interes je oslabio.

VL
Avatar Abcda
Abcda
23:14 05.05.2017.

Nikada nisu trebali ni napustiti Metkovic ...

VL
ST
stric5
00:10 06.05.2017.

....a božo gdje je nestala početna umotvorina o tripatitnoj vladi sa kojom ste maltretirali RH 2015-e kad ste na silu dovukli esdpe i HDZ za isti stol sa vama na čelu...

VL
KV
ka-vuk
04:21 06.05.2017.

Pa zar je moguce da nakon sve ove svinjarije i rusenja oporavka nam domovine da jos ima sljepih koji nisu uvidjeli da je most nista vise od hrpe lokalnih umisljenih ali nesposobnih buntovnika.Buntovnika protiv nam drzave a i samih svojih Metkovcana,Zalosno

VL
DA
damascus
01:23 06.05.2017.

Iz priložene fotografije vidljivo je da je to bio skroman doček, tek desetak ljudi, valjda prijatelja. Pa i Metkovci nisu ludi da nisu vidjeli užas koji su svima nama, pa i njima pripremili već dva puta.

VL
DU
Deleted user
04:51 06.05.2017.

Most nije iżdržao i urušio se Ali najčudnije je to što ga neki još uvijek vide.(vide most)

VL
Avatar M O L O T O V
M O L O T O V
06:05 06.05.2017.

Oprosti im dragi Bože, jer ne znaju što čine...

VL
LL
LUDI LJUDI
07:36 06.05.2017.

Izgubiš, pa slaviš jer je bolje biti prvi u selu, nego drugi u gradu. Dječja posla . Nije politika bajka, niti basna već život i kompromis. Neka ste se vi vratili i prestali maltretirati cijelu Hrvatsku, ali zašto niste, kao i mnogi vaši vršnjaci, krenuli put Irske. Pa, lijepo vam je ovdje.. svi za stolom, najviše odraslih, jede se i pije, a djeca bi htjela voditi glavnu riječ.

VL
JU
jure777
10:03 06.05.2017.

I ja bi se složio da ih se dočeka da je ova "politička igra" krenula od njih (Mosta) , ali na njihovu žalost događa im se po drugi put da kao glupe ribe zagrizu ješku koju im je bacio Maras, Stazić, Jovanović...(SDP), a oni naivno nasjednu na njihovu "osvetu" i umjesto da uživaju u ugodnim i udobnim ministarskim foteljama tako rano odlepršaše u političku povijest. Možda za utjehu, sada jedino što im je preostalo da na lokalnim izborima koji su na vratima mogu na gornji dio izbornih lista svojih mjesnih odbora i bit će sretni ako i tamo prođu. A SDP-ova ekipa trlja ruke i sa pravom im se podsmijehuju .... E moji naivni Mostovci još ste vi prezeleni za visoku politiku.

VL
LA
lana78
23:34 05.05.2017.

to ih je rodbina dosla podrzati a to da s oni casni i moralni,malo sutra imaju i oni u svojim redovima svasta,a grmoja upravlja svima njima kao lutkama na koncu neki od njih imaju obicaj davati drugima stvari koje nisu njihove kao npr stiropor vidjet cemo na lokalnim izborima kako ce proci puno price i nimalo rada,to je most ocekivala sam puno vise pd njih i nadala se da nisu najobicniji populisti medutim,nisam bila u pravu oni su najobicniji populisti kao i zivi zid samo u drugacijem paketu

VL
JB
JOKI_BROKI
10:09 06.05.2017.

hvala im za zakon o arhivima, a za ostalo neka ostanu na popravnom u metkovicu

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.