Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDIRALI MU

Vatren doček za Petrova i Grmoju u Metkoviću: Božo, Božo!

05.05.2017.
u 23:01

Petrov je kazao kako Metković 'izgleda cijeni ono što je najvažnije'.

Božo Petrov i Nikola Grmoja vratili su se svojim kućama u Metković gdje su im građani organizirali doček na kojem se čulo skandiranje 'Božo, Božo'.

- Moje srce je prepuno, ja sam presretna zbog ova dva čovjeka, imamo dva ponosna saborska zastupnika, dva velika srca Metkovića - rekla je Katarina Ujdur, gradonačelnica Metkovića.

- Hvala vam od srca. Napravili smo sve u najboljoj vjeri, nismo izdali one vrijednosti i ideale zbog kojih smo ušli politiku. Pale su danas sve maske, cijela Hrvatska je vidjela tko čini tu navodnu većinu koja je kupovana na saborskim hodnicima. Postavljamo nove temelje za gradnju jedne bolje Hrvatske - izjavio je Nikola Grmoja.

Petrov je kazao kako Metković 'izgleda cijeni ono što je najvažnije'.

- Ušli smo u politiku da dokažemo da politika može biti drugačija. Možete sve imati ali san se ne može kupiti, obraz se ne može platiti. Danas je najtužniji dan u Hrvatskom saboru. Vidjelo se koliko košta politika u Hrvatskoj, ali vidjelo se i da postoje ljudi koji se ne mogu prodati i koji nemaju svoje gazde, a to je onih 15 saborskih zastupnika Mosta - kazao je Petrov.

Komentara 154

JS
josip.suhan
01:04 06.05.2017.

Oj Petrove fali fotelja u Saboru, jesi li je ti uzeo ? Oj Orepiću nema tebe nema gužve na granici, a i pendrek fali jedan u dežurani . Oj Grmojo oćeš li se nakon Audia naućit nanovo nanoge ić ?

SO
Somelier
00:17 06.05.2017.

Doćekale su ih obitelji i kumovi koji su živjeli od njihove politike.MOST je srušio dvije vlade a jedino Metkovćane mogu da ubijede da je to netko drugi učinio. Može li netko pojasniti koji cilj MOST-a je bio bez dokaza i argumenata jednostavno smenjivati Ministra marića.KOja pozadina je toga. Poštene namjere sigurno nisu bile. Ako sa nekim godinu i pol svakodnevno živiš a onda mu smještaš, koje je tu poštenje. MOST pokušava srušiti i Agrokor a ja kažem ne radi se tu samo o 60 tisuća radnika već i svi kooperanti i mali OPG-i. SDP i HNS su jedva dočekali da traže smijenu ministra i pad vlade iako niti oni nemaju razloga. Svi koji su birani od Hrvatskoga naroda morali bi raditi u interesu Hrvatske a ne na štetu kao sada. Uživao sam gledajuči Petrova i njegove pajdaše kako 4 dana zbunjeno okolo jure ne shvačajuči šta ih je to zadesilo. Nadam se da će glasači prepoznati koje zlo je MOST za Hrvatsku.

KL
klaramaric
07:56 06.05.2017.

jedino ih u metkovicu i mogu tako docekat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije