Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUTINA

Petrokemija kreće u remont

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
28.06.2018.
u 13:07

"Ponovni start postrojenja, a za vrijeme trajanja remonta Petrokemija d.d. osigurala je dovoljne količine svih vrsta mineralnih gnojiva za svoje kupce" - ističu iz Petrokemije.

Početkom mjeseca srpnja krenut će redoviti godišnji remont svih proizvodnih postrojenja u Petrokemiji d.d., kojim će biti realizirane investicije u vrijednosti od oko 100 milijuna kuna, priopćili su iz kutinske tvornice mineralnih gnojiva.

Investicije će biti usmjerene ka zadovoljavanju propisa po pitanju zaštite okoliša, poboljšanju učinkovitosti energetskih sustava tvrtke, te osiguravanju dobre tehničke kondicije postrojenja tijekom idućeg remontnog ciklusa.

"Ponovni start postrojenja, a za vrijeme trajanja remonta Petrokemija d.d. osigurala je dovoljne količine svih vrsta mineralnih gnojiva za svoje kupce" - ističu iz Petrokemije.

1/1
Ključne riječi

Komentara 1

KA
kažemja
18:13 28.06.2018.

Vječiti gubitaš i vreća bez dna . Trebala bi Uprava na remont da Petrokemija konačno počne poslovati u plusu a ne da ih godinama država mora spašavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije