Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
frontalni sudar

Petero ozlijeđenih u nesreći kod Ličkog Petrova Sela

frontalni sudar, prometna nesreća
Arhivska fotografija
20.12.2011.
u 11:13

Slovenac i dvoje putnika u njegovu automobilu teško su ozlijeđeni. Lakše je ozlijeđena četvrta putnica iz toga vozila, kao i 37-godišnjak, koji će biti kazneno prijavljen

Tridesetsedmogodišnji državljanin Bosne i Hercegovine skrivio je u ponedjeljak oko 17 sati nesreću u kojoj su tri osobe teško, a dvije lakše ozlijeđene.

Muškarac je upravljajući automobilom VW Transporter, slovenskih registarskih oznaka, državnom cestom iz Ličkog Petrova Sela prema Bihaću, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom te sletio izvan kolnika.

Okretao se na cesti te prešao u lijevi kolnički trak za vozila iz suprotnoga smjera te prednjim dijelom vozila udario u prednji dio Smarta njemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 51-godišnji državljanin Slovenije.

Slovenac i dvoje putnika u njegovu automobilu teško su ozlijeđeni. Lakše je ozlijeđena četvrta putnica iz toga vozila, kao i 37-godišnjak, koji će biti kazneno prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće.

Ključne riječi

Komentara 1

AK
akil
15:47 20.12.2011.

Sve janezi,nije ni čuditi jer ne razumiju kako se kaže nevrijeme na hrvatskom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije