Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi hospitalizirani

Pet Nijemaca i Poljakinja propali kroz ploču trošne kuće, troje teže ozlijeđeno

hitna pomoć
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
15.07.2014.
u 13:10

Svi su propali su kroz ploču na prizemlje i zadobili ozljede zbog kojih su hospitalizirani u zadarskoj bolnici.

Pet Nijemaca i jedna Poljakinja u dobi od 15 do 47 godina propali su kroz ploču trošne kuće u Svetom Petru kod Biograda na kojoj su pokušali tulumariti u ponedjeljak oko 21 sat.

Svi su propali su kroz ploču na prizemlje i zadobili ozljede zbog kojih su hospitalizirani u zadarskoj bolnici. Troje je zadobilo teške ozljede i prijelome. Riječ je o dvije obitelji i Poljakinji koji su baš ploču kuće koja je nekorištena niz godina, a koja je svojevremeno bila staja, odlučili koristiti kako bi gledali zalaz sunca uz piće.

Navodno im to nije bio prvi puta da se penju na napuštenu kuću. Ploča je pod teretom popustila, a potom su se, kako svjedoče mještani, začuli jauci i zapomaganja. Prvi su im u pomoć pohitali turisti i mještani s obližnje plaže, a naposljetku su hospitalizirani u zadarskoj bolnici.

>> Cesta "potonula" dva metra, drugi put u godini dana na istom mjestu

Komentara 1

Avatar imotska115
imotska115
14:14 15.07.2014.

Koliko ima takvih objekata u Hrvatskoj koji su napusteni ili sa zapocetom gradnjom vec godinama stoje pod vremenskim nepogodama. Zasto to gosp. Titus ne rusi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije