Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko vam je iza leđa?

Perverznjak iz supermarketa kupcima gura nos u stražnjicu, otkrila policija

Iran prosvjed
Foto: Reuters
1/2
23.12.2009.
u 16:26

Pregledavajući snimke nadzorne kamere čuvari reda zamijetili su 40-godišnjaka koji je u više od 20 slučajeva nalazio načina da drugima ponjuši stražnjicu.

Policija iz Portsmoutha je, pregledavajući snimke nadzorne kamere posve drugim povodom, otkrila neobičnoga čoovjeka koji je snimljen barem dvadeset puta kako pronalazi bezbroj načina da se sagne i drugim kupcima neopaženo ponjuši stražnjicu. Četrdesetogodišnjak bi ponešto ispustio, što mu je bio dobar povod da se sagne i nosom prelebdi preko tuđeg stražnjeg dijela, ili se iznenada odluči u košaricu staviti nešto s donje police tik uz nogu nesvjesne "žrtve".

Perverznjak time nije učinio nikakvo kazneno djelo, ali je izazvao zanimanje policije koja misli da gospodina njuškala ima još ponešto priupitati. Južnoengleski lučki grad, sa svojih 200 tisuća stanovnika, nije toliko kaotična metropola da ama baš nitko ne bi prepoznao neznanca pa je snimku policija stavila na Youtube. Prve su reakcije urnebesni smijeh ili gadljivost uz jezu. Psihologe i psihijatre ovoga trenutka još nitko nije ništa pitao.

Ako ste u kupnji, gledate li tko vam je iza leđa?

Komentara 7

Avatar hudikadr
hudikadr
17:00 26.12.2009.

Kupac je , pretpostavljam Sanader a onaj što čuči bi mogao bit Jandroković ili neki njemu sličan ! Bar je Hdz prepun takvih !

GV
goran vrtaric
17:19 25.12.2009.

Pojedini Hrvatski politicari su taj \"sport\" radili svakodnevno, pa je bilo olimpijska disciplina ko ce se vise uvuci Tudjmanu u guzu, Skegro, Pasalic, Seks ili mozda neko drugi, neka mi gospoada oproste ako sam nekoga zaboravio.

BE
beast1
06:30 24.12.2009.

Čovjek mi liči na Mesića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije