Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Prijavit ću i sve upletene suce!'

Pernar otišao u Beograd u ambasadu DR Konga pa najavio niz prijava: Istjerat ću pravdu do kraja

Zagreb: Ivan Pernar održao tribinu na temu javnog gradskog prijevoza
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
13.02.2023.
u 18:14

Ivan Pernar oglasio se prošloga tjedna kada je kazao kako je kako je vlastima u Zambiji slao prijave vezane uz hrvatske državljane koji se nalaze u Zambiji. Sada je objavio kako namjerava podići kaznenu prijavu protiv pravobraniteljice Ljubičić

Nakon što je pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić najavila kako će kazneno prijaviti bivšeg zastupnika Živog zida Ivana Pernara zbog mržnje prema transrodnim osobama, oglasio se i sam Pernar koji je odlučio kako će joj ''uzvratiti'' istom mjerom. Podsjetimo, Ivan Pernar oglasio se prošloga tjedna kada je kazao kako je kako je vlastima u Zambiji slao prijave vezane uz hrvatske državljane koji se nalaze u Zambiji. Pernar je sve pozvao da kontaktiraju zambijsku policiju kojoj je i on poslao poruku. Navodi kako je među uhićenima i transseksualna osoba koja, kako piše, ne može posvojiti djecu u DR Kongo.

Pernar se tako u ponedjeljak pojasnio kako će ''jače nego dosad odgovoriti na medijski pritisak''.

''Nakon kaznene prijave koju je protiv mene najavila ravnopraviteljica za ravnopravnost spolova odlučio sam otići do ambasade DR Konga u Beogradu kako bi istjerao pravdu do kraja jer je istina jedino oružje koje imam, za razliku od onih koji me progone te na raspolaganju imaju golemu količinu novca, politički utjecaj, medije, pa čak i neke institucije. 

Na neviđen medijski pritisak odgovorit ću još jače nego do sad, te podići kaznenu prijavu protiv svih posvajatelja iz DR Konga (nepoznatih počinitelja) zbog sumnje da su na sudovima predavali krivotvorene dokumente o posvajanju'', objavio je na Facebooku.

Najavio je i kazneno prijavljivanje svih sudaca koji su donosili rješenja o posvajanju, kao i protiv pravobraniteljice Ljubičić.

''Također, podići ću kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ovjere neistinitog sadržaja i zlouporabe položaja i ovlasti protiv svih sudaca (također nepoznatih osoba) koji su donosili rješenja o posvajanju na osnovu dokumenata za koje sumnjam da su krivotvoreni budući da mi je dužnosnik njihove ambasade u Beogradu rekao da oni ne ovjeravaju nikakva posvojenja iz njihove države budući da ista više nisu moguća. Ne tvrdim da su ti suci krivi, ali mišljenja sam da postoji mogućnost da su kaznena djela počinjena.

Što se tiče pravobraniteljice za ravnopravnost spolova nju ću kazneno prijaviti i zbog sumnje za lažno prijavljivanje kaznenog djela'', dodao je Pernar te najavio konferenciju za medije ispred DORH-a.

>> VIDEO Hrvati u Zambiji ipak izvedeni pred sud: Izjasnili su se da nisu krivi

Ključne riječi

Komentara 157

DU
Deleted user
18:32 13.02.2023.

Tako treba Pernare , korupciju i falsificiranje treba sasjeći svim sredstvima!

Avatar Bobiii
Bobiii
18:29 13.02.2023.

Najgora vrsta kriminala je ona u državnim institucijama, to je glavni razlog zašto smo najsiromašnija zemlja Šengena.

Avatar BoljeDaŠutim
BoljeDaŠutim
18:21 13.02.2023.

Sve ih treba zatvorit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije