Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žučna rasprava

Pernar izgubio živce i vikao na ministra Marića

Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
03.05.2017.
u 14:45

– Vi mislite da je bolje da sve propadne – i Agrokor i država i neka budu novi izbori, samo da je vaša stolica sigurna – poručio je Pernar Mariću.

Zastupnik Živog zida Ivan Pernar u svojoj je replici ministru financija Mariću, u tijeku rasprave o njegovu opozivu, u jednom trenutku počeo vikati na ministra. 

Prozvao je Marića zbog toga što će Hrvatska ove godine podići 45 milijardi kuna kredita i pitao ga kako ih misli vratiti.

– Svodi li se vaš plan beskonačnog zaduživanja i rasprodaje imovine u suštini na istu stvar koju ste radili u Agrokoru jer Agrokor je isto funkcionirao kao hrvatska država – upitao je ministra Pernar aludirajući na činjenicu da je Marić prije nego što je radio u Vladi bio zaposlen u Agrokoru. 

– Cijeli ovaj cirkus treba što prije završiti, a vi otići s ovog mjesta jer nemate legitimitet. Zbog vas i vaše propale politike mi danas raspravljamo o povjerenju vama. Ali vi mislite da je bolje da sve propadne – i Agrokor i država i neka budu novi izbori, samo da je vaša stolica sigurna. To je vaša politika gospodine Marić – vikao je na kraju replike Pernar na Marića, a cijelu snimku s odgovorom ministra je objavio na Facebooku.

 

 

Komentara 48

AB
abendblatt
14:54 03.05.2017.

Dali ga je Petrov opomenuo i oduzeo mu glas, ?? Pernar je politikant kojem nije mjesto u Saboru, laze kad zine .

MW
milky way
15:07 03.05.2017.

Cudi me da jos nitko nije napisao da se Pernar prije par godina u bolnici Sestara Milosrdnica lazno predstavljao kao lijecnik i kad su ga provalili dobio je nogu….i ovdje ima komentatora koji podrzavaju takvog lika….strasno…

Avatar tituš
tituš
15:39 03.05.2017.

ovaj Pernar je samozvani financijski stručnjak i bankar, mislim čak da je i knjigu o tome napisao! Ako uzimaju novi zajam pod boljim uvjetima i vratili dospjele obveze od ranije pod težim uvjetima onda bi to mogli i odobriti. G. Marić je na lanjskoj sličnoj transakciji uštedio preko 100 milijuna EUR troškova Hrvatskoj i Hrvatima, no to treba znati ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije