Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEMA VEĆINE'

Grmoja: Spremni smo na raspuštanje Sabora i nove izbore

Nikola Grmoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
03.05.2017.
u 09:37

Premijer Plenković je sinoć kapitulirao. Sada je svima jasno da nove većine nema. Glasnović i Esih nisu jedini. Neće biti ništa od suradnje s HNS-om i IDS-om koju su već dogovorili

Ne mogu znati hoće li biti dovoljno ruku za rušenje Marića. Sigurno je da vladajuća većina ne postoji - kazao je zastupnik Mosta Nikola Grmoja za televiziju N1.  

- Premijer Plenković je sinoć kapitulirao. Sada je svima jasno da nove većine nema. Glasnović i Esih nisu jedini. Neće biti ništa od suradnje s HNS-om i IDS-om koju su već dogovorili - kazao je Grmoja.

- Premijer će možda imati većinu nakon lokalnih izbora. Pitanje je treba li mu dopustiti i dalje da tezgari dok nema četiri ministra - kazao je Grmoja.

- Premijer Plenković se zaletio i nema većinu - kazao je Grmoja te dodao da su oni spremni za raspuštanje Sabora i nove izbore. - Ako nema većine, a očito je da nema, građani očekuju da izađemo pred njih - kazao je Grmoja.  

- Argumenti su na našoj strani i nitko ne može tvrditi da Zdravko Marić nije znao što se događa u Agrokoru - kazao je Grmoja o tome zašto podržavaju smjenu Marića

Podsjetimo, Hrvatski sabor će nastaviti sjednicu raspravom o SDP-ovom prijedlogu opoziva ministra financija Zdravka Marića, dok je glasovanje o toj točki predviđeno za sutra. 

Komentara 8

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
10:08 03.05.2017.

Dečki, pa nije vam Sabor Most. Sabor je demokratsko tijelo, nema vam tu tajnog nacionalnog vijeća, Opusa Dei, tajnih procedura nevidljivih članova i slično. Prestanite se igrati s hrvatskom demokracijom, prestanite trovati demokraciju i glas naroda s vašim mostovskim cirkusarijama. Ajde, maknite tog Božu, čovjek nema legitimnost, nema podršku, nitko ga ne želi, a uskoro će i sezona mandarina.

DU
Deleted user
09:59 03.05.2017.

Jucer Grmoja tvrdio da se HNS dogovorio s Plenkovicem, laze kad zine, a kunu se u postenje, cestitost i strucnost. Bulj im je olicenje sveg trojeg, ne bi placao svoje racune, optuzuje druge bez dokaza, a od skole zna jedino kak izgela fasada. Dno dna

JA
Jania
11:26 03.05.2017.

Ovaj Grmoja pravi Nikoletina Bursać.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije