Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doživotna zatvorska kazna

Perkovićevi odvjetnici službeno najavili žalbu na presudu

josip perković
Foto: Michaela Rehle/REUTERS/PIXSELL
08.08.2016.
u 13:10

Nakon uručenja pismene presude odvjetnici imaju mjesec dana za ulaganje žalbe pri Vrhovnom saveznom sudu

Obrana Josipa Perkovića i službeno je najavila žalbu na odluku suda u Muenchenu kojom su Perković i Zdravko Mustač osuđeni na doživotnu zatvorsku kaznu zbog ubojstva hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića.

– Kolega Richard Beyer u petak je službeno sudu u Muenchenu najavio ulaganje žalbe pri Vrhovnom saveznom sudu kada bude dostavljen tekst presude – rekao je Hini Perkovićev odvjetnik Anto Nobilo.

Dodao je da bi do samog ulaganja žalbe moglo proći nekoliko mjeseci koliko treba za sastavljane pismenog obrazloženja presude i njezin prijevod na hrvatski. – Računam da bi to moglo biti negdje u prosincu – rekao je Nobilo.

Nakon uručenja pismene presude odvjetnici imaju mjesec dana za ulaganje žalbe pri Vrhovnom saveznom sudu.

Tek nakon pravomoćne presude tog suda osuđeni Perković i Mustač mogli bi biti prebačeni na odsluženje kazne u Hrvatsku.

Komentara 18

Avatar Retardo
Retardo
13:30 08.08.2016.

Žalba je samo skretanje pažnje. Nobilo je druga liga, prva liga je Krešo Beljak kojem je Milanović već dao zadatak da isturpija rešetke na prozorima u zatvoru u Munchenu.

DD
ddh
13:57 08.08.2016.

Ako bi se sudilo po reakcijama komunistickih medija u Hrvatskoj i po nacinu kako na Jutelu (HRT) stalno przentiraju udbasa Nobila moglo bi se dogoditi, da se cijelo njemacko pravosudje zatresse od straha pred Nobilom i orkestrom pomagaca zlocinaca Perkovica i Mustaca po raznim tiskovinama poput Indexa, Vecernjeg i Jutarnjeg. Dobro je da na Jutelu nisu vec naravili posebnu emisiju kako bi Njemcima rastumacili, da ce ih Nobilo ako ne potopiti, a ono barem utopiti. Svasta si komunjare i idejni pomagaci Perkovica i Mustaca zamisljaju. I sa svim tim komunistickim glupostima jos i truju cijelo hrvatsko drustvo. Dno dna? Ne. U medijima u Hrvatskoj nema dna. To je tunel okolo zemaljske kugle direktno ispod equatora.

MA
MarMara
13:50 08.08.2016.

Živi bili pa vidjeli. Vratit če se oni u zavarenim kovčezima kao i mnoge žrtve njihovih poslodavaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije