Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRATILA SE GRAĐANIMA

Pavičić Vukičević predstavila zamjenike: S njom u utrku idu Ivica Lovrić i Otto Barić

Zagreb: Jelena Pavičić Vukičević na Svjetskom danu Roma u NSK s novom frizurom
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/2
11.04.2021.
u 17:44

Ponovila je kako odabir Lovrića građane vjerojatno nije iznenadio, no govori kako će drugi zamjenik nekima možda biti iznenađenje

Kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Jelena Pavičić Vukičević, unatoč oboljenju od COVID-a 19, odlučila se obratiti svojim pratiteljima na društvenim mrežama te najavila svoje zamjenike ako postane gradonačelnica.

- Hvala puno svima koji su mi uputili lijepe riječi podrške nakon objave da sam pozitivna na COVID-19, započela je Pavičić Vukičević te kao prvog zamjenika najavila Ivicu Lovrića koji trenutno obnaša funkciju pročelnika u gradskom uredu za obrazovanje.

- Naša suradnja seže još dublje u prošlost. Tada je on još bio ravnatelj jedne srednje škole u Zagrebu, ali i predsjednik Udruge srednjoškolskih ravnatelja u Hrvatskoj. Ivica Lovrić je jedan od najzaslužnijih koji je odmah krenuo u obnovu svih objekata odgoja i obrazovanja koji su stradali u potresu. Od 175 objekata, 162 su obnovljena, govori.

Ponovila je kako to građane vjerojatno nije iznenadilo, no govori kako će drugi zamjenik nekima možda biti iznenađenje.

- Kada kažemo da nam je obnova Zagreba prioritet, da nam je prioritet obnova Grada u jednu modernu, energičnu i vitalnu metropolu te da nam je Dinamo u srcu, mnogi od vas naslućuju da se radi o poznatom arhitektu, gospodinu Ottu Bariću.

- Pozvala sam ga u tim kao graditelja i vizionara, strogog kritičara onoga što u Gradu ne valja, ali i zagovaratelja novih vrijednosti.

Lovrić i Barić prihvatili su poziv, govori kandidatkinja.

Komentara 9

MM
mate.matika20
17:58 11.04.2021.

Jel to onaj lovrić što je vrtić u Sesvetama smjestio u privatni sportski objekt za najam od 40 milja kuna, a jeftinije je bilo graditi vrtić iznova i imati ga u vlasništvu? Inače i pripuz je poslovao s vlasnikom sportskog objekta ... obiteljski mafijaški poslovi.

Avatar WoodySheriff
WoodySheriff
18:47 11.04.2021.

Ivica Lovrić, Bandićeva dvorska luda, uz nju ...

MM
mate.matika20
21:00 11.04.2021.

Jel to onaj lovrić koji je bio na čelu ureda preko kojeg se za glazbenu školu u Sesvetama todorićevom Konzumu plačao kvadrat najma više nego što je prema važećim pravilima bilo propisano?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije