Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USRED KAMPANJE

Jelena Pavičić Vukičević pozitivna na koronu, određena joj je izolacija od 10 dana

Zagreb: Jelena Pavičić Vukičević sa suradnicima se obratila medijima
Davorin Visnjic/PIXSELL
11.04.2021.
u 12:18

Pavičić Vukičević određena je mjera izolacije u trajanju od deset dana

Zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević obavila je danas, 11. travnja, testiranje na COVID 19, te joj je nalaz pozitivan, izvijestili su iz Grada Zagreba.

Određena joj je mjera izolacije u trajanju od deset dana. Trenutno se osjeća dobro, a svoje obveze nastavit će obavljati od kuće uz pridržavanje uputa liječnika i epidemiologa, poručuju iz Grada.

Komentara 21

HI
hiohio
12:29 11.04.2021.

Cmizdrila za banditićem 2 dana i rekla neće se nikad kandidirat, pa ga brzo prebolila sve za vlast i lovu.

KO
Kokoiduhovi
17:34 12.04.2021.

Zašto samo 10?? I ov u masku - je sama platila i šivala ili je to "donacija" Grada zagreba tj. nas građana? Dosta ljudi u politici nose maske (npr. maska TĆ) koje imaju neki logo, slogan i sl. tako dako da se može zaključiti da ne plaćaju svojim novcem maske. nego dobivaju. Samo mi - "stoka sitnog zuba" kak je nama "običnim ljudima" "tepal" pok. g. Tuđman, sami plaćamo svoje maske. Npr. nema poslodavac za tri mjeseca da 5 (pet) medicinskih maski. Onih kaj se moraju baciti nakon par sati nošenja. Yappiiii

LI
linkser2
12:24 11.04.2021.

ajde nešto pozitivnoga i kod nje konačno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije