Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Sisvete

Parkirao BMW pa mu ga ljutiti prodavač ogradio cvijećem: Fotka izazvala veliku raspravu - tko je u pravu?

Facebook Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija
02.11.2022.
u 09:20

Moli se vlasnik da pomakne svoje BMW vozilo jer se ne mogu otvorit štandovi za prodaju koji su iza njega, na prakiralištu u Krapini, čim prije, jer su već sad oko njega nametani aranžmani - napisao je ljutiti vlasnik štandova.

Fotografija objavljena na Facebook grupi 'Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija' potaknula je mnogo komentara na društvenim mrežama i postala pravi hit.

- Moli se vlasnik da pomakne svoje BMW vozilo jer se ne mogu otvorit štandovi za prodaju koji su iza njega, na prakiralištu u Krapini, čim prije, jer su već sad oko njega nametani aranžmani - napisao je na blagdan Svih svetih ljutiti vlasnik štandova.

Prvi je status objavljen na Facebooku sadržavao i prijetnju da će postaviti lampaše po vozilu.

Većina onih koji su komentirali fotografiju upozorili su kako je vozač BMW-a propisno parkirao na za to predviđeno mjesto te su kritizirali što su štandovi tamo postavljeni. No, bilo je i onih koji su tvrdili kako vozač ipak nije trebao blokirati štandove čovjeku koji živi od prodaje cvijeća, lampaša i aranžmana, posebice nije na tom mjestu trebao učiniti za balgdan Svih svetih.

Video - Građani obilazili grobove svojih najmilijih na Mirogoju povodom blagdana Svih svetih

Ključne riječi

Komentara 5

IG
igorl
09:49 02.11.2022.

Meni se ovo cini kao 100% legalno parkirno mjesto. Nacrtrano je, a i sve izgleda kao neki parking. Iskreno - ni ja ne bi shvatio da je ovo iza stand sa cvijecem, nema oznake, nema nicega. Rekao bi - neka trafostanica ili razvod telekom infrastrukture.

ZP
zeljko.posaric.9
09:42 02.11.2022.

Jel bilo kakvog znaka, npr. zabranjeno parkiranje ili sl.? Kako je obijesni vlasnik tog BMWa mogao znati da su to uz parkiralište štandovi za prodaju?

DU
Deleted user
10:01 02.11.2022.

Mogli su stavit štandove posred ceste pa kukati kako ne mogu raditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije