Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozilo zapelo

Parkirali u pješačkoj zoni: Policajci doživjeli nesvakidašnju nesreću, svi su im se smijali

Nezgoda s policijskim vozilom
YouTube screenshot
18.10.2021.
u 13:20

Prilikom jedne intervencije namjeravali su premjestiti prodavače začina, no prekinula ih je nezgoda s vozilom čiju su prednju stranu podigli pomični stupovi koji izlaze iz pločnika te sprečavaju prolazak automobila.

Neobičnu nesreću doživjeli su policajci u Leedsu parkiravši svoje vozilo u pješačkoj zoni.

Naime, prilikom jedne intervencije namjeravali su premjestiti prodavače začina, no prekinula ih je nezgoda s vozilom čiju su prednju stranu podigli pomični stupovi koji izlaze iz pločnika te sprečavaju prolazak automobila.

 

Ljudi koji su bili u blizini čuli su glasan zvuk, a zatim vidjeli da su cijelu prednju stranu policijskog Peugeota podignuli stupovi.

- Zaustavili su se kako bi premjestili prodavače začina, a nakon što su izašli iz vozila, stupovi su se podigli i automobil im se zaglavio. Policajci su bili zbunjeni, a prodavači su vrištali od smijeha - ispričao je ulični prodavač Saul Webster (23) koji je i snimio događaj.

Iz policije su priopćili kako vozilo mora na popravak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije