Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na automobilu

Majka pronašla papirić koji ju je doveo do suza: Nepoznata žena ostavila joj je poruku

Ilustracija/Leeds
Pixabay/Ilustracija
16.06.2021.
u 23:37

Iskreno mi je uljepšala dan. Nikad ne znaš kako se netko osjeća, a ovo mi je pomoglo da se osjećam bolje, poručila je majka nakon što je pročitala poruku

Nakon poprilično stresne vožnje, majku iz engleskog Leedsa obradovala je dirljiva poruka koju je pronašla na svom automobilu. Kako je navela, oči su joj bile pune suza, a poruku je podijelila na društvenim mrežama. 

Njezin sin star samo devet tjedana plakao je tijekom cijele vožnje kada je morala ostaviti drugo dijete, šestogodišnju kćer u školi. U automobilu se tada nalazio i njezin drugi sin, trogodišnjak, koji je većinu vožnje samo gledao kroz prozor, piše Mirror

Najmlađe je dijete plakalo zbog alergije i htjelo je da ga majka nosi. Ona je morala nastaviti voziti, što ju je znatno uznemirilo. Nakon što je ostavila kćer u školi, vraćala se prema automobilu i primijetila je da se na njemu nalazi papirić s porukom

U poruci, koju potpisuje žena koja se zove Sarah, pisalo je: "Imate prekrasnu djecu! Hvala što ste mi se nasmiješili iz automobila. Od jedne mame drugoj, radite fantastičan posao!! Sarah x".  

"Iskreno mi je uljepšala dan. Nikad ne znaš kako se netko osjeća, a ovo mi je pomoglo da se osjećam bolje. Drago mi je što smo te nasmijali", poručila je majka i zahvalila nepoznatoj ženi koja joj je ostavila poruku. 

VIDEO Dvojica Osječana za djecu s teškoćama iz Vukovara biciklom išli do Bruxellesa: "Najlakše je pronaći kome pomoći! Potrebite djece ima koliko hoćete."

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
07:03 17.06.2021.

Ovo ni u Areni ne bi objavili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije