Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVLJENA NA SUNCU

Zakopali dvogodišnju djevojčicu do vrata u pijesak i otišli se seksati u more

Ilustracija
Foto: Getty Images
07.02.2020.
u 12:59

- Bilo je oko 35 stupnjeva pa možete samo zamisliti kako je bilo toj jadnoj djevojčici - kazala je jedna od svjedokinja za argentinske novine

Dvogodišnja djevojčica pronađena je u ponedjeljak do glave zakopana u pijesku na jednoj od plaža u argentinskom glavnom gradu Buenos Airesu. Dijete su spasili policajci nakon dojave zabrinutih građana koji su vidjeli kako par zakopava djevojčicu, a zatim odlaze u vodu gdje su spolno općili.

Temperatura zraka bila je u tom trenutku na oko 35 stupnjeva, a djevojčica je spašena nakon 45 minuta. Prema opisu policajaca, koža joj je bila opečena od sunca i bila je gladna.

- Bilo je oko 35 stupnjeva pa možete samo zamisliti kako je bilo toj jadnoj djevojčici - kazala je jedna od svjedokinja za argentinske novine Clarin.

Par se opirao pri uhićenju, a među njihovim stvarima pronađeno je više vrsta droge. Djevojčica je smještena u nadležnu službu za privremenu skrb.

Komentara 8

AL
AlienattacK
23:02 07.02.2020.

Po čemu su ovo "tradicionalni"?

ZA
zagrebgorica
14:39 07.02.2020.

Dvogodisnju djevojcicu zakopali a djecak zavrsii u nadleznoj sluzbi.... Jel dvospolac dijete....

DO
domxerex
02:10 08.02.2020.

Reklo bi se tendanciozan članak sa unaprjed očitom naprednom namjerom. Možda i izmišljeno obzirom da nema fotke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije