Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTNO PONAŠANJE

Par šetao psa i ignorirao djevojčicu (6) na biciklu, njihova reakcija zgrozila je sve

curica na biciklu
Foto: Screenshot
1/2
13.05.2020.
u 10:24

Na snimci se jasno čuje kako je djevojčičin otac nekoliko puta izgovorio ''Oprostite'' ne bi li se par pomaknuo da djevojčica i on prođu na biciklu, no par je nastavio hodati kao da im se nitko ne obraća

Šestogodišnja djevojčica pala je s bicikla nakon što joj par koji je šetao psa nije dopustio da prođe pokraj njih, a njihova reakcija zgrozila je javnost.

Snimku njihova bešćutnog ponašanja objavila je majka djevojčice Michelle Prost, a snimio ju je otac koji je biciklirao s malenom.

Incident se dogodio na stazi Blackwell u engleskoj županiji Nottinghamshire. Na snimci se jasno čuje kako je djevojčičin otac nekoliko puta izgovorio ''oprostite'' ne bi li se par pomaknuo da djevojčica i on prođu na biciklu, no par je nastavio hodati kao da im se nitko ne obraća. Curica je potom pokušala proći između muškarca i žene, no zapela je i pala s bicikla. Muškarac se odmah ljutito okrenuo i napao njezina oca dok mu je ovaj objašnjavao kako im se nekoliko puta obratio.

Na kraju je nogom šutnuo djevojčičin bicikl dok je ona plakala te su se okrenuli i otišli. Majka je prepričala kako je incident jako pogodio djevojčicu koja je tek počela voziti bicikl te da je satima nakon toga bila potresena i plakala je.

Roditelji su sve prijavili policiji koja pokušava otkriti identitet muškarca i žene.

Ključne riječi

Komentara 33

DU
Deleted user
11:09 13.05.2020.

Žalosno. Naravno, ako je istinito preneseno. No, situacije sa psima i inače znaju biti tužne (lijepa mi je situacija u kojoj se stariji ljudi šeću sa pesekima, to mi je ok). U mojem kvartu svakodnevno gledam mlade ljude bez djece,, a sa psima. Više je pasa nego dječice. Najsmješnija situacija mi se dogodila prošle godine kada sam prošao pored dvije žene u kasnima dvadesetima. Svaka vodi po dva psa. Prilaze si i prva se drugoj obraća riječima: "Jao kako sam sretna, nisam znala da ste se odlučili na još jednog, kako je to divno!" Tada su se raspričale o cuckima kao o djeci. To je prava slika dekadentne, ohole, superobrazovane Europe.

RC
ronaldinho.cro
13:19 13.05.2020.

Žalosno je to da u svom kvartu ne mogu dijete odvesti na zelenu površinu da se bezbrižno igra, gdje god pogledaš govna a ljeti o smradu pišaline da ne govorim! Odvratno u što se ZG pretvara!!

Avatar Primarius
Primarius
12:30 13.05.2020.

oko 82 000 pasa registrirano na području Grada Zagreba uredno urinira i prazni probavni trakt uglavnom po dječjim igralištima kad padne noć...tko ne vjeruje nek ode na balkon i promatra dječja igrališta na večer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije