Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto to radi?

Smetao im smrad u stubištu zgrade, a onda je kamera otkrila što je djevojka učinila

Ruskinja
Foto: Screenshot
18.01.2024.
u 15:30

Stanari zgrade mislili su da su za smrad krivi mačke i psi lutalice, no ipak su odlučili postaviti nadzornu kameru kako bi otkrili zbog čega im ulaz u zgradu zaudara po mokraći

Stanari zgrade u ruskom gradu Novy Urengoy dugo su se pitali zašto im u hodniku zaudara po mokraći, a za to su krivili mačke i pse lutalice.

Mislili su kako životinje zalutaju u njihovu zgradu u potrazi za hranom kada netko od stanara ulazi pa se olakšaju na stubištu pošto ne mogu izaći iz zgrade dok ih netko ne pusti van.

No, jednoga dana su ipak odlučili postaviti kameru u hodniku kako bi otkrili što uzrokuje nesnosan smrad u jednom od ulaza u zgradu u Lenjingradskoj ulici.

A kada su pregledali kamere imali su što i vidjeti. Otkrili su kako za smrad nisu krivi ni psi ni mačke nego jedna djevojka koja redovno urinira u hodniku.  

Kamera ju je snimila kako je ušla u zgradu, ostavila mobitel na prozoru, skinula hlače, sagnula se i urinirala. Kada je obavila nuždu, ustala se, navukla hlače i nastavila se dalje penjati se po stepenicama kao da se ništa nije dogodilo.

Tekst je izvorno objavljen 2020. godine.

 

Ključne riječi

Komentara 21

AN
andreja1972
20:01 07.05.2020.

Nešto slicno kao kad su šumski banditi 45. ujahali u Zagreb, oteli stanove gospodi pa to isto radili s balkona na plocnik. Također isto to su radile domace životinje koje su smjestili na balkon. Ista pamet.

Avatar marlony
marlony
18:40 07.05.2020.

Sviđa joj se lokacija zgrade "vjerojatno je špica" i hoće u njoj kupiti stan pa piša dok god ljudi ne puknu i počnu prodavat stanove zbog "smrdljive zgrade" i kad ga kupi prestat će pišat

ZV
Zvonimir555
17:59 07.05.2020.

Mislim da nas se niti malo ne tiče što netko uriinira u Rusiji. Novinaru dragi, molim te uhvati se svoga posla ozbiljno. Ovo je sraman natpis i tekst.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije