Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO I LABORATORIJ

Pao uspješni 'ratar' iz Novoselca: Proizveo više od 18 kilograma marihuane

Foto: PUZ
1/7
15.10.2020.
u 12:01

Kada mu je policija pretražila kuću, na tavanu je našla priručni laboratorij

Muškarac (44) prijavljen je zbog zloporabe droge, nakon što mu je zagrebačka policija pronašla omanju plantažu, ali i pričuvni laboratoriji.

Kako je priopćeno, sumnja se da  je do listopada 2020. u dvorištu kuće u Novoselcu posadio i uzgojio 12 stabljika marihuane koje su narasle između 165 i 319 centimetara. S biljki je ubirao cvjetne vrhove koje je sušio u kući i skladištio ih u staklene boce, plastične vrećice i kartonske kutije. U zagrebačkoj policiji kažu da je tako proizveo 18,2 kilograma marihuane.

Kada mu je policija pretražila kuću, na tavanu je našla priručni laboratorij kojeg je kako se sumnja 44-godišnjak izradio kako bi  proizvodio marihuanu koju je namjeravao dalje preprodavati. Kazneno je prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

1/7

 

Ključne riječi

Komentara 3

IB
istinaaa___boliii
15:34 15.10.2020.

Covjek zivi od svog rada kako zna i umije, a vi meni sad recite, koja je razlika izmedju policajca i kriminalca. Samo uniforma.

NE
nemanatrag
14:30 15.10.2020.

Bar ne ovisi političkim klanovima i ukradenim poticajima koje sami sebi isplaćuju nizašta...

MX
Mister X
13:03 15.10.2020.

sirotinja proizvodio bio biljku za potreba pojedinaca. dio sigurno ne smo za zadovoljstvo ( to kapitalizam ne trpi da je čovjek veso sretan i bezbrižan; Dio sigurno da pomogne osobama kao plijek ali kako ga svaki ratatr može da proizvedede nema država super korist i onda bolje se držati strog zakona što se neki magrac sjetio prije 200 godina zabrana ......... A kako j edošao iz amerike svi znaju i vjeruju to je onda pametno bolje loviti i kažnjavati i tako negplegalizirati i dozvoliti onima kojima je potreba . Isto kao i Alkohol ili cigarete..... Samo što ovo nije nimalo štetno kao cigreten ili alkohol. Jedino kod prevelike doze . Tko nevjeruje neka proba popiti šaku jakih lijekova . Pa das se uvjeri kako su bezopsasni. A koliko štete to nemamo vremena i za to . Več samo dupla doza kemo terapije te pošalje u raj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije