Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTALA PANIKA

Ozlijeđen u tramvajskoj vožnji, krvave glave odvezen na hitnu

Razbijeno staklo na tramvaju i čovjek krvave glave
Foto: Denis Mahmutović/24sata
09.02.2020.
u 16:03

Očevidac koji se našao u blizini rekao je kako je nastala panika jer je ozlijeđenom glava bila puna krvi.

U nedjelju oko 12:40 netko je bacio nepoznati predmet i pritom razbio staklo na tramvaju 15. Prilikom pucanja tramvajskoj prozora na stanici Gračanske stube, ozlijeđen je čovjek koji se nalazio u blizini prozora, izvijestila je zagrebačka policija.

Hitna služba zaprimila je poziv da je muškarac ozlijeđen u pucnjavi, međutim, pokazalo se kako je riječ o kamenu koji je razbio prozor tramvaja.

Ozlijeđeni je zaprimljen na hitni kirurški prijem na Rebru. Očevidac koji se našao u blizini rekao je kako je nastala panika jer je ozlijeđenom glava bila puna krvi

Vozačica tramvaja čula je glasan prasak, a policija je demantirala informaciju kako se radi o pucnjavi, piše 24sata.

- Muškarac koji je sjedio na sjedištu ispod razbijenog prozora uhvatio se za glavu. Imao je porezotinu na tjemenu, ako sam dobro shvatila. Odvela ga je hitna, a došla je i policija. Pretražili su cijeli tramvaj, ali nisu našli ni kamen ni čahuru. Nemam pojma što je razbilo prozor - rekla je vozačica.

Ključne riječi

Komentara 3

TR
trudimSe
16:54 09.02.2020.

kakvih sve primitivaca ima u gradu, s kojeg je to brda sišlo?

KA
Kal
18:38 09.02.2020.

Koji su to krkani došli u ZG.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije