Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAJE ČIŠĆENJE

Ovo je vrtić u Čačincima nakon jučerašnje poplave: Uništen je sav namještaj

Čačinci: Poplavljen novi vrtić i objekti sportskog centra, gotovo sve stvari uništene
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/13
13.05.2023.
u 14:10

Nevrijeme praćeno jakom kišom i ledom uzrokovalo je jučer zatvaranje pojedinih cesta u Gradu Požegi

U tijeku je pregled i čišćenje prostora vrtića i sportske dvorane u Čačincima koji su, kako se čini, najviše stradali u jučerašnjem razornom nevremenu koje je uzrokovalo poplave. Reporteri na mjestu događaja navode da su štete ogromne.

Voda je jučer gotovo pa dosezala razinu stropa u ta dva objekta, uništen je sav namještaj, a vodeni stup podigao je podove. Na terenu su mještani s kamionima i traktorima, ali i više vatrogasnih vozila.

Čačinci: Poplavljen novi vrtić i objekti sportskog centra, gotovo sve stvari uništene
1/31

Nevrijeme praćeno jakom kišom i ledom uzrokovalo je jučer zatvaranje pojedinih cesta u Gradu Požegi. Po zaprimljenim dojavama na intervencije izlazi dežurna smjena od 3 vatrogasca, dok se u postrojbu pozivaju slobodni djelatnici JVP i DVD Požega. Odrađeno je preko 30 intervencija, na kojima je sudjelovalo 20 vatrogasaca i 6 vozila, navodi JVP Požega na svojim stranicama.

Podsjetimo, vrtić izgrađen prije godinu i pol koštao je šest milijuna kuna, a požeški gradonačelnik Željko Glavić za Požega.eu ranije danas je rekao kako se ne razmatra proglašavanje elementarne nepogode, te da šteta "ne bi trebala biti veća".

Ključne riječi

Komentara 4

HA
hacker
15:23 13.05.2023.

Vrtić izgrađen u rupi, a odmah iznad vrtića vrlo prometna podravska magistrala. Tko je za to dao građevinsku dozvolu?

OP
Ocvali pupoljak
16:51 13.05.2023.

u zatvor s onim tko je potpisao lokacijsku i građevinsku dozvolu. Ovo ne bi napravio običan čovjek koji nema veze sa strukom ali ima mozga u glavi. Vrtić napraviti tik uz magistralu i još u rupi. Čista sabotaža. Zapaliti debelulu svijeću što dječica nisu bila u vrtiću, pogušila bi se pačići. Koji k...i rade na odgovornim položajima nije normalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije