Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgleda neprepoznatljivo

Ova baka u tri mjeseca izgubila je više od 30 kg, a sada otkriva kako joj je to uspjelo

Ana Reyes
Foto: Facebook
1/6
23.03.2018.
u 11:01

Ana Reyes (50) na drastičnu promjenu prehrane odlučila se nakon okupljanja četiri generacije svoje obitelji, odnosno zbog fotografije koja je toga dana snimljena

Baka petero unučadi iz Sydneyja u samo tri mjeseca izgubila je 31,5 kilograma, a uopće nije vježbala. Zbog nevjerojatne transformacije mnogi je ne mogu prepoznati, a svoju je priču sada odlučila podijeliti sa svima.

Ana Reyes (50) na drastičnu promjenu prehrane odlučila se nakon okupljanja četiri generacije svoje obitelji, odnosno zbog fotografije koja je toga dana snimljena.

– Nisam mogla vjerovati da tako izgledam. U to vrijeme nisam se mogla penjati po stubama, nisam mogla nalakirati nokte na nogama, bilo je užasno – prisjeća se ona.

– Nisam izlazila nikamo, nisam imala odjeće koja mi odgovara, osjećala sam se posramljeno – dodaje.

Foto: Facebook/ Naš potok

No, zahvaljujući strogoj dijeti i promjeni prehrane te odluci o zdravom životu, danas se osjeća potpuno drukčije.

Pedesetogodišnjakinja je, naime, otkrila 123 dijetu koja se bazira na zdravoj prehrani te dovodi do prirodnog gubitka kilograma, a zahvaljujući kojoj je izgubila želju za slatkim.

Za doručak je tako uglavnom jela voće s jogurtom, ručak joj se sastojao od salate s proteinima, poput piletine ili jaja, dok je za večeru jela mnogo ribe i mesnih odrezaka s povrćem.

– Nisam mogla vjerovati da ću se ovako osjećati. Stvarno sam sretna, ne zbog fizičkog izgleda, nego se mentalno osjećam odlično – istaknula je ona.

Pogledajte i galeriju: Ružna Nina doživjela je pravu transformaciju, evo kako sada izgleda

Ana Reyes
1/6

Komentara 6

Avatar nisam_robot
nisam_robot
11:51 23.03.2018.

Vaaaaaaaaah. ok bolje od Mrak Sataras.

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
11:57 23.03.2018.

Sto ocekivat od ovog zenskog experta novinarstva .. BAKA OD 50G .... Inace kod nas su sa 50g GOSPODJE koje trebaju jos 11 g do starosne mirovine i majke djeteta od 25_35 godina i malo ih je sa titulim BAKE .. Ali i ako u PEDESETIMA smrsave 30kg to je kod nas radi KARCINOMA a ne radi novo otkrivene prehrane .. POHVALNO AUTOR POHVALNO idemo dalje jedva cekamo nove vijseti u rangu prepisivanja sa inih maloumnih portala ...

DU
Deleted user
13:00 23.03.2018.

Mozda ju je djeda naterao da vuce plug i da njime poore 3 hektara zemlje. 10 kila manje po hektaru, to je razumno. I jos navece da se vrati sa naramkom drva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije