Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vlasnik iz dugog sela

Otvorio je fitness-centar, ali nije uhićen kao kolega iz Zagreba: Pronašao je rupu u zakonu

Ilustracija
Foto: Pixabay
1/6
02.02.2021.
u 08:44

Pred policijom se pozvao na to da je u prostorijama svog centra održavao skupštinu svoje udruge

Očekivalo se popuštanje mjera 1. veljače te veliko otvaranje, no s obzirom na to da do toga ipak nije došlo, neki su ipak odlučili otvoriti vrata svojih objekata. Andrija Klarić tako je otvorio jučer svoju teretanu na zagrebačkoj Trešnjevci, no interventna policija ga je ubrzo zatvorila. Klarić je priveden i prijavljen za širenje zarazne bolesti, za razliku od njegova kolege iz Dugog Sela koji je pronašao "rupu u zakonu" s pomoću koje je opravdao otvaranje svog fitness-centra.  

Vlasnik fitness-centra Alen Preldžić okupio je članove, otvorio vrata i počeo s radom, no prije 19 sati posjetila ih je i policija. Kako doznaje RTL Direkt, činilo se da ga čeka ista sudbina kao Klarića, no on ipak nije uhićen. Pred policijom se pozvao na to da je u prostorijama svog centra održavao skupštinu svoje udruge, a rad udrugama nije zabranjen niti je obuhvaćen epidemiološkim mjerama.

Širenje zarazne bolesti, za koje je Klarić prijavljen, nije prekršaj nego kazneno djelo za koje je maksimalna predviđena kazna i do dvije godine zatvora.

VIDEO Policija odvela vlasnika koji je otvorio svoju teretanu na Trešnjevci

Prije privođenja vlasnik teretane na Trešnjevci rekao je zašto je otvorio usprkos mjeri zabrane rada.

"Ako me spreme u zatvor, uštedjet ću si pare za nekoliko mjeseci ili godina, kol'ko bude, hrane, spavanja, jer sad ionako s 4000 imam troje djece na fakultetu, dvoje na privatnom, dakle s mojim stanovanjem i hranom, da sam David Copperfield, ne bih mog'o pokrit' sve", rekao je jučer Klarić.

Ključne riječi

Komentara 25

RU
Rusvaj
10:09 02.02.2021.

Hahaha..... Kaže dvije godine zatvora za otvaranje teretane, a Horvatinčiča nemogu strpati u zatvor radi dvostrukog ubojstva...... Smiješna država... Rupa do rupe

DU
Deleted user
09:42 02.02.2021.

Hrvatska ionako ne funkcionira na zakonima nego na njihovim rupama.

BA
Barba1980
10:43 02.02.2021.

U BiH sve radi i odvija se normalan život i pokazatelji su u proteklih 2 mjeseca bolji nego u Hrvatskoj pa toliko koliko mjere daju rezultata u Hrvatskoj. Činjenica je da će građani RH ovo plaćati dugo , a Plenkii će biti negdje u EU...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije