Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PODRUČJU NOVIGRADA

Otvoreni plamen na Mercedesu izazvao požar, izgorjela dva vozila

Benkovac: U požaru 7 vozila gorio i auto zapovjednika vatrogasaca
Zeljko Mrsic/PIXSELL
27.01.2023.
u 12:20

Vatra je zahvatila i susjedni Cadillac talijanskih registracija u vlasništvu 61-godišnje talijanske državljanke, u požaru je u potpunosti izgorjelo i plovilo Gozzo Ligure, a znatno je oštećena i fasada poslovno stambene zgrade te prozori i električne instalacije.

Otvoreni plamen na Mercedesu čeških registracija, kojeg koristi 55-godišnjak, izazvao je požar koji je u srijedu navečer izbio u garaži u prizemlju stambeno-poslovne zgrade na području Novigrada, a u kojem su automobil i plovilo u potpunosti izgorjeli. Iz istarske policije u petak su izvijestili kako su oko 21.30 sati zaprimili dojavu o požaru u garaži prizemlja zgrade na području Novigrada, koji je zahvatio dva vozila koja su u potpunosti izgorjela.

U suradnji s inspektorom zaštite od požara obavili su očevid te utvrdili kako je požar uzrokovao otvoreni plamen na Mercedesu. Vatra je zahvatila i susjedni Cadillac talijanskih registracija u vlasništvu 61-godišnje talijanske državljanke, u požaru je u potpunosti izgorjelo i plovilo Gozzo Ligure, a znatno je oštećena i fasada poslovno stambene zgrade te prozori i električne instalacije.

Materijalna šteta utvrdit će se naknadno, a policajci nastavljaju provoditi kriminalističko istraživanje i utvrđivati okolnosti ovog događaja.

VIDEO: Ubio policijskog načelnika Reihl-Kira i još dvoje ljudi: DORH se žalio zbog uvjetnog otpusta Gudelja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije