Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJOJ PREKRŠAJNA PRIJAVA

Otkriven još jedan slučaj prostitucije: Podvodio Argentinku (40) u Dubrovniku, zaradu dijelili po pola

Prostitucija, ilustracija
Yui Mok
07.03.2024.
u 14:37

Osumnjičeni 28-godišnjak je pritvoren uz kaznenu prijavu, dok je 40-godišnja Argentinka zbog odavanja prostituciji prekršajno sankcionirana

Dubrovačka policija uhitila je na graničnom prijelazu Vinjani Gornji, temeljem raspisane potrage, 28-godišnjeg Hrvata zbog sumnje da je poticao 40-godišnju Argentinku na prostituciju na području Dubrovnika. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni, od 25. siječnja do 8. veljače, radi stjecanja protupravne imovinske koristi, poticao 40-godišnju Argentinku na pružanje seksualnih usluga na području Dubrovnika, za različite novčane iznose, ovisno o vrsti pružene usluge.

„Zaradu su međusobno dijelili po pola, a 40-godišnjakinja u spomenutom vremenskom razdoblju osumnjičenom uplatila novčani iznos od najmanje 1.800 eura, dok je ostatak zarađenog novca zadržala za sebe”, navode iz policije.

Osumnjičeni 28-godišnjak je pritvoren uz kaznenu prijavu, dok je 40-godišnja Argentinka zbog odavanja prostituciji prekršajno sankcionirana.

POVEZANI ČLANCI:

>> GALERIJA FOTO Netko je u Šibeniku prešarao oči na fotografiji, policija: 'Istražujemo slučaj'

Prostitucija, ilustracija Prostitucija, ilustracija
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije