Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA

FOTO Muškarac (56) poginuo na Pagu: Sletio s ceste pa se zabio u kameni suhozid

PU ličko-senjska
07.03.2024.
u 09:46

Vozač je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, objavila je ličko-senjska policija o nesreći koja se jučer dogodila

Jedna osoba poginula je u teškoj nesreći koja se jučer dogodila na otoku Pagu, na dionici iz Luna prema Novalji. Kako je objavila policija nakon obavljenog očevida, do nesreće je došlo oko 17.45 sati na dionici županijske ceste 5151.

- Nesreća se dogodila kada je 56-godišnjak iz Luna upravljao osobnim automobilom gospićke registracijske oznake iz smjera Luna u smjeru Novalje i uslijed ne držanja sredine prometne trake, sletio udesno van kolnika, nakon čega se vratio na kolnik i prešao preko prometne trake namijenjene za promet iz suprotnog smjera i udario u kameni suhozid - objavila je policija te podijelila i fotografiju s mjesta događaja.

Vozač je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, dodali su iz policije.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:51 07.03.2024.

Kakav komentar više dati za ovo zlo na našim cestama nitko nije pametan????? Sve mjere koje su poduzete nemaju nikakav učinak!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije