Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA PROMETNA

FOTO Strava u Daruvaru: Sudar kamiona i automobila, vozača tegljača izvlačili prolaznici

Gornji Daruvar: Voza?ica osobnog vozila ozlije?ena prilikom sudara s kamionom
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/28
06.03.2024.
u 18:31

Srećom, nije bilo poginulih, međutim vozačica osobnog automobila marke Peugeot zadobila je ozljede te je vozilom Hitne prevezena u pakračku bolnicu.

U teškoj prometnoj nesreći koja se poslijepodne dogodila na državnoj cesti u Gornjem Daruvaru došlo je do sudara kamiona i osobnog vozila. Prilikom toga tegljač pun šljunka sletio je u putni jarak i prevrnuo se na krov.

Srećom, nije bilo poginulih, međutim vozačica osobnog automobila marke Peugeot zadobila je ozljede te je vozilom Hitne prevezena u pakračku bolnicu. Mještani su, pak, prvi pritekli u pomoć vozaču kamiona, koji sam nije mogao izaći iz kamiona, te su mu pomogli da se izvuče van iz kabine.

Detalji će biti poznati nakon policijskog očevida, a na terenu su bili i pripadnici daruvarske Javne vatrogasne postrojbe, javlja fotoreporter Pixsella.

VEZANI ČLANCI:

Gornji Daruvar: Voza?ica osobnog vozila ozlije?ena prilikom sudara s kamionom
1/28

Komentara 3

DE
Dex
19:01 06.03.2024.

Ti s takvim kamionima se voze ko manijaci ... prošle godine na autocesti Zagreb - Karlovac jedan takav bez žmigavca samo naglo skrenuo na lijevu traku jer je obilazio neki kombi uopće ne gledajući imali koga na lijevoj traci.... svaa sreća kako su ljudi iza uspjeli stati jer bi kreten izazvao lančani sudar

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:55 06.03.2024.

Kod tih priča mene više zanima kako je došlo do nesreće nego tko je u kojoj bolnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije