Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Ilici
Povratak na članak

Otkrivamo tko je pijani vozač! Otac junak: Molim ga samo da više ne sjeda pijan za volan

Instinktivno je to bilo. U jednoj sekundi vidio sam auto, u drugoj sam gurnuo kolica na kolnik jer desno nisam mogao, rekao je otac

Komentari 137

MK
marcel.kocan
19:38 17.04.2016.

I mi se onda žalimo da je Haag pustio Šešelja. Znači, ugledni biznismen se izvukao s kaznom koju nije ni osjetio, umjesto da dobije tri godine robije koliko zakon maksimalno propisuje za "obijesnu vožnju" bilo ozlijeđenih ili ne...

VL
JU
juma
20:15 17.04.2016.

Komedija od pravosudja i zakonodavstva. Da li je netko u ovoj državi čuo za "Tagessatz" pri odredjivanju kazni za ovakve prekršaje? Ne možete kažnjavati isto ljude koji zaradjuju milijune i primatelje socijalne skrbi. To nije pravedno i kod takvih kazni oni bogati prolaze praktično neokrznuti. Što je tipu u autu od 700 tisuća kuna, 18 tisuća kuna kazne? Kazne moraju biti prema primanjima, kao recimo u Njemačkoj, Švicarskoj ili Austriji, U Austriji je dan kazne od 4 do 5000 eura, a u Švicarskoj od 10 do 3000 Franaka. Samo kod nas u pravosudju vlada socijalizam po principu superhicka, prema onoj svi plaćaju jednako, ali zato oderimo siromašne, Pretpostavimo kako ovaj lik, sudeči po automobilu, mjesečno zaradjuje barem 20000 kuna, što bi bilo oko 666 kuna po danu izrečene kazne, a kazna za ovo divljanje jeste minimum 180 dana, Dakle umjesto 18, trebao bi platiti 120 tisuća kuna, Tko kod nas piše zakone i je li taj ikada provirio nosom izvan Hrvatske, ili iste zakone samo prepisuju već 50 godina? Sada vidim kako bi jod gospodina dan mogao biti i 2000 kuna, dakle 360 tisuća kuna kazne bi bilo pravedno.

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
19:37 17.04.2016.

Jeftino se izvukao...Al, kažu da je dobio maksimalno plus 2 god međunarodna dozvola u banani...Takvi su naši zakoni...Pitam se koliko bi dobio Hrvat za sličan događaj u BG ??

VL
PR
plavusa.ruza
19:49 17.04.2016.

uopće nije bitno tko je,bitno je sto je uradijo i da odgovara za to.

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
19:41 17.04.2016.

Biznismen srpski koji se druzi sa poznatim hr biznismenima i facam kak pise a to znaci upucen je u nase kak je baka lijepo rekla krivosuđe i prosal bu s tom kaznom kaj je platil i to je to pa vec on nazdravlja sa svojim prikama a i kaj se ima plasit uputili su njega nasi mocnici i prike kak ovdje prolaze ugledni ljudi i biznismeni bez kazni naravno

VL
HR
Hrvat700
19:50 17.04.2016.

I onda su Srbi ugrozeni u RH...

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
19:55 17.04.2016.

predlazu se neke nove mjere, ali nikakove mjere nece nista promijenti dok je sudstvo ovakvo lose, korumpirano i blagonaklono prema ubojicama u prometu i dok se oni sa punim djepovima i dobrim vezama zahvaljujuci tomu mogu bahatiti i biti iznad zakona - ovih par najpoznatijih slucajeva su dobri primjeri: kovacevic (pijan ubio dvoje ljudi), macesic (pijan ubio mladica), zuzic (mrtav pijan ubio 19 godisnju djevojku i tesko ozlijedio njezina decka), primorac ( maloljetan i bez vozacke - ubio dvije djevojke), lovricka (pijana ubila majku troje djece i pobjegla s mjesta nesrece), leko ( ubio mladu zenu), zupan (ubio jednu i tesko ozlijedio dvije djevojcice) - a bilo je jos toga sve do ovog srbijanca koji samo zahvaljujuci prisebnosti oca nije ubio ni oca ni bebu…zajednicko im je svima da su iz tajkunsko-mafijaskog miljea ili imaju neko drugo politicko ili slicno (financijsko) zaledje i vecina od tih ubojica za 9 ubojstava koja su pocinili (pritom nanijevsi clanovima obitelji zrtava dozivotne traume ) nisu odsjedili u zatvoru duze od godine dana - zapravo je vecina osudjena samo na nekakve smijesne uvjetne kazne - a obrazlozenja takvih besramnih presuda se krecu od "...on je iz obitelji drustveno prihvatljiva ponasanja..", preko "...najveca ce kazna pocinitelju biti to sto ce zivjeti s posljedicama nesrece..." sve do "...pogorsano psihicko stanje prouzroceno boravkom u zatvorskim uvjetima"(?!?..halo?)…a k tomu treba uzeti da je vecina tih ubojica prije pocinjenja ubojstva sakupila 30 i vise kazni za teske prometne prekrsaje i da su vec par mjeseci nakon ubojstva ponovo sjeli u svoje bijesne aute i jurcaju po nasim prometnicama…i ako neko misli da ce bilo sto promijeniti nekim novim mjerama bez da se ukloni korupcija iz sudstva, gadno se vara, jer nas zakon i nije toliko los koliko je sudstvo pokvareno u temelju i ako imas para mozes proci nekaznjeno za bilo sto…na kraju ce nam preostati jedino da uzmemo stvari u svoje ruke i na licu mjesta presudimo tim ubojicama, pa nek se onda suci potrude pronaci za nas olakotne okolnosti za moguce uvjetne kazne...

VL
KR
kruti
20:00 17.04.2016.

zatvorit bre biznismenu ured u zagrebu,oduzet mu svu imovinu, a njemu dat DAT trajni izgon iz republike hrvatske!!!!

VL
MK
marcel.kocan
19:44 17.04.2016.

preporučam bojkot diadore i ipaneme, ionak kineski bofl s markicom...

VL
Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
21:58 17.04.2016.

Dakle, zaista je, i hvala Bogu da je tako, najvažnije to da čovjek i djetete na koje je naletio auto nemaju ozbiljnije fizičke posledice, čak ću reći da mi je i zbog vozača, na ljudskoj razini, drago što tata i djete nemaju ozbiljnijih fizičkih posljedica i što on sam nije povrjeđen, iako smatram da je trebao biti kažnjen drastičnije. No, u svemu ovome bode oči jedna druga stvar, a to je sama objava nesreće. Naime, u prvim izvjećima u skoro svim medijima isticalo se da se radi o stranom državljanu, ali ne i država iz koje dolazi taj strani državljanin. Tek naknadno se vrlo sramežljivo i površno počelo navoditi da se radi o državljanu Srbije, a na TTXT HRT-a još i sada stoji samo strani državlljan, ali ne i država iz koje dolazi. I sad se ja pitam, a pitam o ostale čitatelje, kakvo bi izvješće o nesreći u Ilici bilo da je recimo Hrvatski branitelj napravio tako nešto ili recimo neki HDZ-ov, MOSTOV-ov, ili HSP-AS-ov načelnik nekog sela u Slavoniji ili Dalmaciji, pa svi bi mediji na prve stranice i u prve redove izvješća s debelim masnim slovima napisali da se radi o HDZ-ovcu, MOST-ovcu ili HSP-AS-ovcu, međutim kad se radi o nekom negativnom djelu nekog bivšeg udbaša, bivšem SKH funkcioneru, bivšem partizanu, ili o državljaninu Republike Srbije, e onda se nikad izvješće ne počine sa bivši udbaš, bivši komunista, bivši učesnik Narodnooslobodilačkog pokreta, itd...i to svakako nije slučajno. Očito je da u Hrvatskoj postoji relativno snažna i dobro organizirana skupina koja vrlo perfidno i lukavo radi na stvaranju jedne negativne slike o onima koji su imali petlje zaustaviti velikosrpsku politiku, ali istovremeno se ignorira ili, ako se već mora spomenut, minimizira svaka negativna konotacija u vezi Srbije i Srba, u vezi udbaša, u vezi bivših komunističkih funkcionera, bivših partizana, i generalno učesnika lijevog i liberalnog političkog usmjerenja. Dakle, može se, ako se već hoće, navesti taj podatak da je nešto loše napravio neki Hrvatski branitelj, ali onda neka se isto tako bez skrivanja navede da je to i to napravio državljanin Srbije, državljanin Hrvatske srpskog porijekla, bivši udbaš, bivši komunistsa, bivši partizan, bivši sekretar, itd.

VL
MO
morlak
20:17 17.04.2016.

Hajdemo zanemariti jeli dobio sramotno malo ili mu je to dostatno obzirom na pokajničko ponašanje. No ako sudac za prekršaje ima diskrecijsko pravo nekome biti majka, a nekome mačaha, on sigurno nema pravo dopustiti da nenaplaćena ostane šteta na gradskoj imovini (stupići, semafor, zastoj prometa, aktivnosti hitne itd...). Ne vjerujem da ova kazna to može namiriti.

VL
KR
kruško1
19:42 17.04.2016.

losa roba

VL
PM
pametnjakovic-mlađi
19:47 17.04.2016.

Kakve veze ima koje je nacionalnosti- ajde malo budite normalni. Covjek je pijan!

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
20:00 17.04.2016.

Kaže izvuče se sa uvjetnom, pa Horvatinčić je ubio dvoje pa je dobio uvjet, naše pravosuđe je rak rana ove zemlje. Politikanstvo, neprofesionalnost, česta promjena zakona, ne znanje i podilaženje utjecajnim ljudima dovodi do nepodnošljive pravne nesigurnosti.

VL
GR
grabice
20:19 17.04.2016.

Fala bogu i prisebnosti ili instiktu oca nije nikom nista.A covjek koji je vozio danas kad pogleda snimku dogadaja ce se tresti kad pomisli sto je mogao napraviti.Ne bih zelio nikome da ovo dozivi.Sumnjam da ce vise pijan za volan.

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
19:49 17.04.2016.

Zar ga otac, koji je sa bebom skoro poginu, nece privatnom tuzbom zbog pokusaja ubistva u 2 slucaja te zbog donesenja tjelesnih ozljeda bebi dovesti pred sud? - PRIVATNA TUZBA nema sa sucem za prekrsaje nikakve veze!

VL
Avatar Katrida
Katrida
20:30 17.04.2016.

Ma tko nas bre zavadi, i Arkanu ste se izvinili zašto nebi i njemu.

VL
TH
thepolishrainbow
20:07 17.04.2016.

Sramota je naše državno odvjetništvo koje ga se nije usudilo procesuirati kako spada.

VL
Avatar Gustav
Gustav
21:57 17.04.2016.

Nemoj ti njega ništa moliti da ne vozi više pijan on ti ne ispunjava molitve ! Ti njega na sud jer on ima para !

VL
Avatar ciklama
ciklama
21:22 17.04.2016.

Sramota i maj*unarija od pravosuđa.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.