Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užas na otoku

Otac (46) i maloljetni sin ronili na Korčuli: On poginuo, dječak hitno prebačen u bolnicu

pomorska policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
10.08.2021.
u 20:59

Otac i sin su, prema saznanjima policije, ronili u uvali na predjelu otoka Trstenik, južnoj strani koja gleda na Lastovo.

 Jedna osoba smrtno je stradala, a druga je zadobila tjelesne ozljede u pomorskoj nesreći na području Korčule, na južnoj strani otoka koja gleda prema Lastovu, potvrdila je u utorak Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Policija je za Hinu navela kako se nesreća dogodila prilikom ronjenja, a dojavu o nesreći primili su oko 18 sati. "Prilikom ronjenja smrtno je stradao francuski državljanin rođen 1975. godine i njegovo maloljetno dijete koje je transportirano u KBC Split. Za sada ne znamo kako je došlo do stradavanja", rekli su iz policije.

Provest će se kriminalističko istraživanje, a policija će o nesreći izvijestiti sutra

Nesreća se dogodila na predjelu otoka Trstenik i uvale Zaklopatica na Korčuli, južnoj strani koja gleda prema Lastovu. 

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
21:09 10.08.2021.

Žao mi je . Pri ronjenju treba biti izuzetno oprezan . Razum ispred srca.

TO
TORQUEMADA
22:33 10.08.2021.

Korčulanski akvatorij uzeo je puno ronilačkih života i to čak i domaćih ljudi, pa ovo ne čudi. Ronjenje nije šala i rizik je i za znalce, a kamoli za rekreativce i priučene turiste. Isto vrijedi i za kvazinautičare, gliseraše i samouke skuteraše, pa je sasvim objašnjivo stradavanje raznih stranih gostiju diljem obale zadnjih dana. Ljudi neozbiljno shvaćaju more, plovila, odmor i odgovornost, zato crnim kronikama ne manjka sadržaja u posljednje vrijeme.

DU
Deleted user
22:59 10.08.2021.

Vjerojatno naglo izronjavanje sa veće dubine, prsnuće pluća. Moja sućut

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije