Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljutiti umirovljenik

Osvetničke akcije: Izbušio 2000 guma zbog krivog parkiranja

probušena guma
Goran Jakuš/PIXSELL
26.03.2013.
u 17:58

Revoltiran ljudima ''koji više ne poštuju ništa'', 65-godišnji umirovljenik provodio je osvetničku akciju na svim automobilima koje je zatekao na nedozvoljenom mjestu ili na onom predviđenom za invalide

Francuski umirovljenik izbušio je više od 2000 guma na vozilima koja su bila nepropisno parkirana, a svoj je ''križarski pohod'' protiv svojevolje njihovih vlasnika uredno bilježio u dnevnik, javljaju tamošnji mediji.

Revoltiran ljudima ''koji više ne poštuju ništa'', 65-godišnji umirovljenik provodio je osvetničku akciju na svim automobilima koje je zatekao na nedozvoljenom mjestu ili na onom predviđenom za invalide u gradu Villeurbannu. Na meti njegova napada našlo se ukupno 2190 vozila. Njihove registarske brojeve 59-godišnjak je uredno zapisivao u bilježnicu. Imao ih je ukupno šest, a polako je počinjao i puniti sedmu. No tada ga je uhitila policija koja ga je s škarama u rukama zatekla na djelu.

Dok ''plavci'' pokušavaju kontaktirati oštećene vozače, umirovljenik će po nalogu suda biti podvrgnut psihijatrijskoj procjeni.

>>VIDEO Kako se osvetio supruzi kad je otkrio da traži ljubavnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije