Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bernardić otišao na odmor

Ostojić: Izbori u SDP-u bit će u rujnu, ja se neću kandidirati za predsjednika

Zagreb: Rajko Ostojić o aktualnoj političkoj situaciji
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
07.07.2020.
u 11:29

Rezultati su loši, analizu ćemo napraviti i organizirati izbore novog čelništva, kazao je Rajko Ostojić

Potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić održao je konferenciju za medije na kojoj je najavio kako bi se unutarstranački izbori u SDP-u trebali održati krajem rujna.

– Već jučer smo dogovorili da sazivamo Glavni odbor za 18. srpnja. Dogovorili smo sastanak Predsjedništva idući tjedan, bit će pozvano svih četvero suspendiranih članova, njihova suspenzija ističe ovih dana. Za izbore se treba početi pripremati nakon Velike gospe. Treba ih organizirati što je prije i mi ćemo ih predložiti 26. ili 27. rujna – rekao je Rajko Ostojić.

Za predsjednika stranke, kaže, ne planira se kandidirati.

–  Rezultati su loši, analizu ćemo napraviti i organizirati izbore novog čelništva. Svi članovi Predsjedništva i Glavnog odbora se biraju po načelu jedan član jedan glas uvažavajući rodnu ravnopravnost. Tu je odluku donio osobno Davor Bernardić – kazao je.

Rekao je kako je zadovoljan svojim preferencijalnim glasovima te da mu je satisfakcija što je pobijedio Bandića, Miroslava Škoru, Ninu Raspudića, ali da mu je žao što nije osvojio peti mandat.

Bernardić je, istaknuo je, predsjednik na papiru, ali sve odluke donosi Zlatko Komadina.

– Bernardić je već otišao na odmor, treba mu odmor od nas s Iblera. Neće se kandidirati, to vam jamčim – kaže Ostojić.

Ključne riječi

Komentara 4

Učenik
11:33 18.07.2020.

Konačno i od tebe nešto pametno.

VA
vadis1
13:41 07.07.2020.

Hrvatskoj treba socialdemokratska stranka. Moze netko i biti jugonostalgicar i to je necije parvo u demokraciji ali se Jugoslavija nikada vratit nece.

KA
kaban
17:04 07.07.2020.

Što se pak tiče ovog lika Ostojića ljiga i podmukli cinik. Da je imao imalo morala zajedno s Komadinom se trebao jučer pojaviti uz Bernardića. Njih dvojica su uništili sdp, a ne Bernardić. Dakle koja časna riječ da se nećee više kandidirati. Njega i Komadinu treba nečasno otpustiti iz stranke. Jedan pijandura i lijenčina. Drugi cinik i umišljena veličina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije