Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Jelić podnio ostavku

Zatražio oprost svih i čestitao oslobađajući Uskrs

Damir Jelić
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
07.04.2020.
u 18:22

HDZ bi, nakon što prođu problemi uzrokovani koronavirusom, trebao održati izbore za novog predsjednika ili predsjednicu županijskog ogranka stranke, a do tada bi, može se čuti među stranačkim kolegama, na čelu županijske organizacije mogla biti kao v.d. Nada Murganić

Iako nije došla službena potvrda stranke, Damir Jelić podnio je ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a Karlovačke županije.

Kako je pojasnio stranačkim kolegama na Predsjedništvu stranke, ta je odluka na tragu prethodne najave da se na unutarstranačkim izborima neće kandidirati za niti jednu funkciju, te da će svoj angažman nastaviti kroz rad sa mladima.

Damir Jelić aktualni je župan Karlovačke županije i to će biti do kraja mandata koji ističe iduće godine, kako je najavio, a tada će ostati tek član stranke u temeljnom ogranku u karlovačkom naselju Rakovac.

HDZ bi, nakon što prođu problemi uzrokovani koronavirusom, trebao održati izbore za novog predsjednika ili predsjednicu županijskog ogranka stranke, a do tada bi, može se čuti među stranačkim kolegama, na čelu županijske organizacije mogla biti kao v.d. Nada Murganić, svojedobrno ministrica socijalne skrbi u Vladi Andreja Plenkovića.

Karlovački župan i sam je ubrzo poslao priopćenje za medije.

- Želim Vas obavijestiti da sam podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Karlovačke županije. Nakon prijašnje ostavke na mjesto člana Nacionalnog predsjedništva, ova ostavka logičan je slijed moje najave nekandidiranja na unutarstranačkim izborima.

Ispričavam se svima u stranci, koaliciji, oporbi, medijskom sustavu, gospodarstvu, udrugama, djelatnicima općina, gradova i Županije i svim građankama i građanima Karlovačke županije, tijekom 16 godina rada, na nenamjernim uvredama.

Molim Vas za oprost i iskreno Vam se zahvaljujem na suradnji. U unutarstranačkim izborima neću ni na koji način sudjelovati, a ostat ću župan Karlovačke županije. U izazovnim i nikada doživljenim vremenima kao što su ova, želim Vam oslobađajući Uskrs - naveo je u svom priopćenju Damir Jelić.

VIDEO Božinović: Zahtjev za E-propusnice podnijelo i 28 osoba koje su COVID pozitivne

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije