Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Bjelovaru

Osobnim automobilom zabio se u kuću, poginula 19-godišnja djevojka

nesreća Bjelovar
Foto: Darko Marčinković
1/7
12.01.2015.
u 09:48

Teške tjelesne ozljede zadobila je 22-godišnja djevojka, putnica na zadnjem sjedalu, dok ozljede 34-godišnjeg vozača, zasad još nisu kvalificirane

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se u bjelovarskom naselju Hrgovljani dogodila noćas pola sata iza ponoći smrtno je stradala jedna osoba, a dvije su ozlijeđene.

Prema izvješću policije 34-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i, sletjevši s kolnika, probio betonsko-metalnu ogradu i zabio se u kuću na broju 143.

U prometnoj nesreći teške i po život opasne ozljede zadobila je 19-godišnja djevojka, putnica na prednjem desnom sjedalu, koja je sat poslije, nažalost, preminula u bjelovarskoj Općoj bolnici. U nesreći je teške tjelesne ozljede zadobila i 22-godišnja djevojka, putnica na zadnjem sjedalu, dok vozačeve ozljede zasad još nisu kvalificirane.

Protiv vozača za kojeg se još ne zna je li bio pod utjecajem alkohola slijedi kaznena prijava. Ovo je već druga poginula osoba u prometnim nesrećama u tek započetoj godini na prometnicama u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

>> Smrtno stradao biciklist u Đakovačkoj Satnici

>> Jedna osoba ozlijeđena u sudaru četiriju vozila

Komentara 6

VA
valdop
10:39 12.01.2015.

nema se što reći, ljudskoj gluposti nikad kraja . . .

VA
valdop
10:39 12.01.2015.

nema se što reći, ljudskoj gluposti nikad kraja . . .

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
12:34 12.01.2015.

Vlatka, dijete, pocivala u miru :((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije