Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Osječka TV sinoć u talk-showu: Kotromanovićevi rođaci i prijatelji zaposleni u Službama

Gost emisije Gordan Jandroković neizravno je potvrdio informacije koje je naveo voditelj u "Bujici", o tome da ministrov kum Renato Tokić radi u SOA-inom centru u Splitu i da je ministrov rođak Stipe Soldić zaposlen u vojno-obavještajnoj upravi ministarstva vanjskih poslova u Zagrebu.

Komentari 41

LU
ludvig9889
14:56 05.06.2014.

Eto jaka nam je služba ovo što je SDP uradio od nje je smiješno. Urušili su tajnu službu na nivo stranačke službe pa sve SDP-ov kadar zapošljen unutar služba. Ako je ovo istina Kotromanović bi trebao odstupiti s mjesta ministra.

VL
GO
google385
15:47 05.06.2014.

politicari u hrvatskoj trebaju shvatiti da je hrvatska drzava svih hrvata a ne samo njihova i njihove rodbine i njihovih kumova

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
15:04 05.06.2014.

Ovo je sramota za državu!! I za sve ovo su krivi Mate Granić i Stjepan Mesić. Mate Granić je prvi počeo dilati državne tajne, a Mesić je tu zapravo kriminalnu aktivnost doveo do usijanja. I što sad imamo? Imamo Josipovića koji je Novom listu gurnuo onaj dokument s oznakom državne tajne u zapošljavanju Malićeva brata. Pa imamo opet Josipovića koji je dao Zovku dokument s oznakom državne tajne odnosno transkript s VNS-a od 4. veljače 2005. godine. Sad imamo Gorana Jandrokovića Njonju koji jučer u tv-kameru odaje podatke iz dokumenta koji je zaštićen oznakom državne tajne. I sve to se opravdava navodnim "interesom javnosti". A što vi mislite da Amerika, Engleska, Francuska, Njemačka itd nisu demokratske države i da tamo ne postoji interes javnosti? Ali nikome ne pada na pamet da se igra s dokumentima koji nose oznaku državne tajne. Drćavna tajna je instrument koji postoji u svim državama i koji je potreban da bi država ima osnovne prerogative države. A ovdje se s tim igra tko god želi i kako mu se god prohtije. Lijepo sam govorio da će nesankcioniranje Stjepana Mesića za protuzakonito dilanje državnih tajni u političke svrhe otvoriti Pandorinu kutiju. A možda je sve ovo i nečiji cilj, jer država koja nema svoje prerogative i nije država i ne može više biti država, a to je možda upravo nečiji cilj!

VL
NE
nenadbat
15:50 05.06.2014.

Bravo Jandroković,pravi si.Imaš podršku svih nas.Odlično pariraš Milanoviću i njegovoj bratiji kao i onom pravedniku sa Pantovčaka.

VL
WA
walti
16:09 05.06.2014.

pa zar i ti crveni ante gdje ti je ponos i postenje komunisticki pandanu

VL
JA
james49
15:57 05.06.2014.

A jesu se dvojca sastala. Jedan mulj sa bijelim prahom a drugi misli da je pametan jer sluša svog šefa koji bu ga ovak i onak maknul kad ga potroši.

VL
SV
sveznamdrugi
15:45 05.06.2014.

Kotromanoviću dični sine Cetinske krajine, koji mrzi sebe zbog zakona koji potpisuje, daj ostavku ako imaš časti

VL
Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
16:00 05.06.2014.

godinama će se hrvatska morati oporavljati od pošasti zvane SDP

VL
DU
Deleted user
18:17 05.06.2014.

I zasto me to sada uopce ne cudi???

VL
M3
Miške 3
15:43 05.06.2014.

Taj Kontramanović je nesposobnjaković i uli...ca od prvog dana. Sjećate li se što je govorio na Siženjskoj alki protiv Mesića? A potom počeo surađivati s njime. Dični nam Sinjani. Još kad se združe s Imočanima ( posebno s onima iz Zmijevaca), nema im ravnoga, ostaje samo "plaći voljeno zemljo".

VL
SO
Somelier
08:59 06.06.2014.

Ima li smisla komentirati ako se brišu komentari koji nešto kažu.

VL
MV
Mister VU
07:43 06.06.2014.

Ovaj Bujanec, svidjao se nekom ili ne, sjajan je novinar. Zna iskopati informacije i ima petlju objaviti ih. Zato mu valjda i nedaju mira. Gledam ponekad i tu Ozanu ali je previše živčana i nikad ne otkrije ništa sto većć nismo znali. S Bujancem se ne slažem u svemu, ali sigurno je relevantniji Gordan Jandrokovic kao član Osbora za nacionalnu sigurnost, nego neki marginalac iz Saveza koji dobije 1000 glasova na izborima. Bujanec je s Bujicom napravio značajan pomak unaprijed i čeka ga velika novinarska karijera. Afere koje ima samo mu koriste i jos cu posumnjat da to namjerno radi. Dovoljno je lukav da to tako posloži. Sta hoće ti ljevičari - sta sad Bare nije dobar glazbenik zato jer ima problema s drogom?! Isto je tako i Bujanec dobar novinar, a problem koji je imao jako mi smrdi na policiju i službe.

VL
FA
Fake
11:49 06.06.2014.

I onda oni govore nekome da su zločinačka organizacija bez da prvo sebe posipaju pepelom,sebe koji su količinom kriminala i nepoštenja prešli i HDZ i sve druge.Afere im niču svaki dan a oni govore kako su oni pošteni a kako narod zna tko krade.Narod zna i tko laže i tko krade,vidjeli smo na Parlamentarnim izborima što građani misle o vama poštenjačinama.

VL
ĆA
ćaćaća
11:34 06.06.2014.

ma nemojte mi raći da je partija puna nepotizma..eto ja to nisam do sad znao :)))

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:18 05.06.2014.

Covjece, koju kontrolu u zemlji imaju klerikali. U svim su porama drustva, kao u vrijeme Mussolinija.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:29 06.06.2014.

Bujica je emisija u jednoj boji. Nije to novinarstvo, to je propaganda.

VL
SO
Somelier
07:38 06.06.2014.

Justice.No.1. Šta je "pjesnik time htio reči". Možda da ti se sviđaju udbaške metode pa ih ponavljaš. Ne bi Bujanac tu sjedio da je to bila istina. Maknuli su ga dok nisu prošle sve proslave i skupovi u Vukovaru papa ga vratili u nedostatku dokaza. Vjerujem da je svakome hrvatu "Bujica" naj draža emisija a onda i "Oluja". Objesite se od jada kome to smeta.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
16:29 05.06.2014.

Rođe, rođe, opet rođe... i Sudnji dan dođe.

VL
DU
Deleted user
09:02 07.06.2014.

Ako su dolaskom ove vlasti tajne službe bile lojalne bivšima, što nije tajna, logično je da ovi zapošljavaju sebi lojalne. I tako u krug. Kad bi postojao zakonski mehanizam koji bi osiguravao profesionalce odane državi a ne pojedinim političkim opcijama, za tim nebi bilo potrebe, odnosno vjerojatno nije moguće stopostotno osigurati političke spačke u tajnim službama, ali ipak najviće moguće osigurati profesionalnost . Da su novinari za nešto i oni bi svojim napisima poticali stvaranje takovog okvira a ne se bavili senzacijama. Taj Jandroković je cirkusant. Vrlo odani (kom već treba) zato ga je i stavilo na čelo MVP da nebi bilo problema s njim odnosno da tajne službe MVP budu odgovorne i lojalne izravno tadašnjem premijeru koji je imao raznijeh posloća po inozemstvu. Jandrokovića ko šefa se moglo ignorirati bez problema.

VL
AR
arjavas
08:30 06.06.2014.

Bravo za Jandrokovića , prekrasna slika , on i pravomoćno osuđeni diler droge rješavaju političku situaciju . HDZ je baš nisko pao. Ova informacija o Kotormanovićevim rođacima i kumovima je čisto politikanstvo možda su ti ljudi bili zaposlerni u timtim ustanovama i prije nego je Kotormanović postao ministar . Pa Jandrokovićev šogor je predsjednik Hrvatske vlade , i kaj bi to trebalo značiti ? Stvarno je počelo proganjanje vještica . Bivši Sanaderov potrčko ide tako daleko da idaje državne tajne samo kako bi se dodvorio Karamarku , jer ako se ne nađe na HDZ listi za sabor , teško bu ga neko ozbiljan zaposlio .

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.