Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije platila račun

Osječanka uhićena jer nije platila račun od 3000 kuna za hotel

\'za crnu....17. 02. 2004. ilustracija za oslobadjanje od lisica i pokusaj samoubojstva vjesanjem snimio: zeljko hladika lisice\'
Ilustracija
28.06.2011.
u 11:36

Osječanka (34) od 20. do 25. lipnja boravila je u hotelu Zadru, a na odlasku je odbila platiti račun te se udaljila iz hotela

Zadarska policija privela je 34-godišnjakinju iz Osijeka koju sumnjiči za kazneno djelo prijevare na štetu poduzeća Hoteli Zadar.

Ona je, kako navodi policija, od 20. do 25. lipnja boravila u Zadru, u hotelu na adresi Bože Peričića, a na odlasku je odbila platiti račun od oko 3 tisuće kuna te se udaljila iz hotela.

Ključne riječi

Komentara 12

TO
Toni50
12:28 28.06.2011.

Bjeda od izvještaja sramotno malo nedovoljno rešeširano. Zašto nije htijela platiti ? Nisu primili ugovoren Eure u hotelu ? Platećžno sredstvo je kuna.pa Hrvati koji vani rade plačaju više od svih pa i Srba Hotel.. Zakon još od zločinca Titaa nezločinci usvojili ! Nadalje pitanje jeli su joj novci ukradeni u hotelu pa nije imala čime da plati ? Ili je došlo do nekog trečega nesporazuma nema objašnjenja, dali je bolesna ? Nadalje kako vidimo zakon je takav kada vam poslodavac ne isplati vašu zaradu mjesecima nema ove slike sa lisičarima to je normalno za sud -zakon HDZ. Ali kada mali zakasni sa 3000 kuna onda zakon funkcionira kao jako dobar i pošten do daske ..

OB
-obrisani-
12:42 28.06.2011.

pred zakonom i ustavom nisu svi građani isti ,a tu razliku prave organi gonjenja i organi sudstva

OB
-obrisani-
13:28 28.06.2011.

DA LI SU KOMUNISTI DALI NALOG MURIJI DA HAPSI ONE KOJI NE PLATE RACUN????????????? A ZSTO ONI NE HAPSE ONE KOJI NE ISPLACUJU PLACE RADNICIMA??????????????????????? MURIJA= KOMUNISTI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije