Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alkohol i narodnjaci

Optužen za dva pokušaja ubojstva pred narodnjačkim klubom

Ilustracija
Dino Stanin/PIXSELL
07.11.2013.
u 10:24

Riječ je o događaju iz lipnja ove godine, u trogirskom narodnjačkom klubu Monaco, kada je Duje K. pod utjecajem alkohola nožem izbo trojicu 20-godišnjaka.

Zbog počinjenja dva kaznena djela ubojstva u pokušaju i nanošenja teške tjelesne ozljede u pokušaju, protiv 25- godišnjeg Duje K. Iz Kaštela Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podignulo je optužnicu.

Riječ je o događaju iz lipnja ove godine, u trogirskom narodnjačkom klubu Monaco, kada je Duje K. pod utjecajem alkohola nožem izbo trojicu 20-godišnjaka.
Stavlja mu se na teret da je 30.6.2013. oko 2,40 sati nakon tjelesnog sukoba s jednim od oštećenika u prostoru te po udaljenju iz disco kluba u obližnjoj ulici nožem izbo trojicu mladića.

U namjeri da ih liši života, nožem je ubo u lijevu pazušnu šupljinu prvog momka, nanio mu tešku ozljedu te ga nastavio udarati rukama i nogama. Drugog oštećenika nožem je ubo u predjelu lijevog prsišta i zadao mu tešku i po život opasnu ozljeda. Nakon toga, s ciljem da teško ozlijedi trećeg 20-godišnjaka, nožem je zamahnuo prema njemu i zadao mu reznu ranu na glavi i desnoj podlaktici s unutarnje strane.
Duje K.

Pobjegao je s mjesta događaja i zakopao nož u dvorištu jedne obiteljske kuće na Čiovu. Sutradan se predao policiji. Nakon tri mjeseca istražnog zatvora pušten je na slobodu. Do sada je neosuđivan.

>> U strahu ubio brata zbog kojeg je spavao u štaglju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije