Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN ZA POKUŠAJ UBOJSTVA

Prvo mu vrijeđao suprugu i djecu, a zatim na njega nasrnuo sjekirom i noževima

sjekira
Foto: ilustracija
06.10.2017.
u 16:49

Tereti ga se da je 29. srpnja u 6.40 u kući u kojoj živi, napao svog susjeda. Naime, susjed koji živi ka iza njega došao mu je na vrata te ga upitao:

Muškarac (73) optužen je za pokušaj ubojstva, a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Tereti ga se da je 29. srpnja u 6.40 u kući u kojoj živi, napao svog susjeda. Naime, susjed koji živi ka iza njega došao mu je na vrata te ga upitao:

- Zašto stalno vrijeđaš i napadaš moju suprugu i djecu? Nemoj to raditi. Na te njegove riječi, 73-godišnjak mu je prvo zaprijetio, kazavši mu: - Uzet će sjekiru i ubit ću te !A zatim je i zaista uzeo sjekiru te je njome zamahnuo prema susjedu koji se uspio izmaknuti te oduzeti sjekiru 73-godišnjaku. No ovaj je opet zaprijetio susjedu te je otišao do kuhinje po nož kojim je počeo zamahivati prema njemu. Iako ga je oštećenik uhvatio za ruku uspio ga je ubosti u trbuh.

Nakon toga 73-godišnjak je otišao u kuhinju po još jedan nož, pa je mahao s oba noža prijeteći ubojstvom, nakon čega je oštećenik pobjegao. Tužiteljstvo u optužnici traži i da se 73-godišnjaku produlji pritvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 3

NA
Narcis660
17:27 06.10.2017.

Drustvo nam je uistinu pzno monstruma i svaki dan citas ovako nesto i pitas se gdje su nestale moralne vrijednosti gdje je kucni odfoj a gdje kraj ovakim nasilnicima!!!!!!

XN
xnet0822
10:51 07.10.2017.

Trebala bi Policija uhititi Pinu Berišića i njegove pajdaše, a sam Pino nikako da se popravi te godinama maltretira starije osobe i osobe sa invaliditetom umjesto da ih poštuje ! Za to je zaslužan onaj pijanac, Rumunj Pere koji ga je nagovorio na to !

MX
Mister X
00:37 07.10.2017.

Kako izgleda starome je došao netko na vrata da se obračuna sa njim. Jer mu je navodno """Vrijeđao ženu i djecu - ne piše sa razlogom ili bez razloga ? Ili je bilo i obratno ? ... Narvno ne prijavljujee to nego ide starca da napada njegovom domu ali stari je kriv kako vidimo jer se efikasno branio doma u svom domu ! Zato što netko zna bolje ispričati kako se dogodilo i tko je žrtva tko koga napao !? Što je tu istina i koji razlozi tko to zna ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije