Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ RUSIJE

Hrabri umirovljenik: Razbojnik ukrao mobitel dječaku, pogledajte kako ga je zaustavio

Umirovljenik i pljačkaš
Screenshot
25.10.2023.
u 23:15

"Nisam učinio ništa posebno, ljudi, to bi trebala biti norma", kazao je umirovljenik Mikhail Makarov (72)

Razbojnik je u Rusiji ukrao djetetu mobitel, no ubrzo ga je "dohvatila" karma, odnosno umirovljenik koji ga je oborio na tlo. Mikhail Makarov (72) instinktivno se uhvatio u koštac s pljačkašem koji je opljačkao 11-godišnjaka te potrčao niz ulicu.

Dječak je vikao kada mu je 35-godišnjak zgrabio mobitel, što je alarmiralo bivšeg zaštitara koji je u to vrijeme popravljao svoj automobil na kraju ulice u Schelkovu. Makarov je rekao da je vidio pljačkaša kako trči prema njemu, kao i dječaka koji pokušava uhvatiti muškarca. Umirovljenik je krenuo prema pljačkašu te ga oborio, što je zabilježeno i na snimci nadzorne kamere, prenosi Daily Mail

Pljačkaš je ponovno pokušao pobjeći, no Makarov ga je zaustavio. Unatoč opiranju, Makarov je svladao pljačkaša

"Nisam učinio ništa posebno, ljudi, to bi trebala biti norma", kazao je umirovljenik te nadodao kako je morao reagirati kada je čuo vrisak dječaka. Policija je kasnije uhitila muškarca te pohvalila umirovljenika jer "nije ostao ravnodušan" te jer je pomogao pri uhićenju. 

VEZANI ČLANCI:

Komentara 2

XM
Xman
00:52 26.10.2023.

Kod nas bi on zavrsio sa kaznom jer su lopovi zsticena vrsta.

CR
Croatiadobola
06:46 26.10.2023.

U Rusiji živi normalan i ponosan narod I zbog toga ima nade da će zločinac putin pasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije