Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULI U NESREĆI

Općina Kalnik proglasila tri Dana žalosti zbog smrti mladića: 'Bili su to vrijedni mladi dečki'

poginuli mladići
Foto: Facebook
1/7
11.09.2023.
u 18:08

Načelnik Mladen Kešer izvijestio je kako će posljednji ispraćaja mladića biti u srijedu u 15 sati na Mjesnom groblju u Kalniku. "Obitelji i rodbini iskrena sućut", poručio je načelnik

Trojica mladića poginula su u prometnoj nesreći sinoć, oko 22.15 sati, na državnoj cesti Sveti Petar Orehovec – Guščerovec. Kako je ranije izvijestila policija, zbog neprilagođene brzine kretanja, osobni automobil križevačke registarske oznake sletio je van kolnika u odvodni kanal te udario u zemljani most, a potom se zaustavio na obližnjoj livadi.

"Tom prilikom došlo je do ispadanja iz vozila tri muške osobe starosti 29, 26 i 22 godine, koje su na mjestu događaja smrtno stradale", izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka. Općina Kalnik proglasila je, povodom stradavanja mladića Ivana Kemenovića, Luke Markovića i Martina Radića, 11., 12. i 13. rujna Danima žalosti.

VIDEO Tri mladića poginula su u nesreći kod Križevaca

"Dan žalosti obilježit će se isticanjem crne zastave i spuštanjem zastave na pola koplja na zgradi Općine Kalnik i drugim javnim zgradama na području Općine Kalnik. Tijekom Dana žalosti neće se održavati programi i događaji sa zabavnim obilježjima. Pozivaju se pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da sadržaje u okviru svojeg poslovanja obavljaju primjereno Danu žalosti. Suosjećamo s obitelji i prijateljima smrtno stradalih mladića te ovim putem izražavamo iskrenu sućut", objavila je Općina. 

Načelnik Mladen Kešer izvijestio je kako će posljednji ispraćaja mladića biti u srijedu u 15 sati na Mjesnom groblju u Kalniku. "Obitelji i rodbini iskrena sućut", poručio je načelnik. 

Općina Kalnik će preuzeti i kompletnu brigu oko organizacije sahrane i svih popratnih detalja.

– Dečki su to zaslužili, bili su mladi, vrijedni, radili, pred njima je bio život nažalost noćas se ugasio. Teško je danas bilo što reći – kazao je Kešer kratko i apelirao na vozače da smanje brzinu u prometu, piše podravski.hr.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 5

DU
Deleted user
20:34 11.09.2023.

Ubili sebe zbog brzine i alkohola nevezani.Sreća da nisu udarili u nekog ni kriva ni dužna Njihovim obiteljima je najteže i njima iskrena sućut.

AC
acer7
22:43 11.09.2023.

Tu u mojem mjestu..vozim se.. ograničenje je 60km na sat, ali uvijek, baš uvijek ti se nekto nabije iza, trubi, gume škripe, nabija gas.. povećam brzinu na 69km na sat,, i onda me cijela kolona prestiže, policijska kamera je ispred, nema to veze, bitno da se nabije gas. najgori su službeni kombiji. ima 5 metara dužine ali potegne 155 a dozvoljeno 60.. i trubi jer voziš po propisima.

Avatar Urban Fox
Urban Fox
19:05 11.09.2023.

Pijani i nevezani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije