Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULI U NESREĆI
Povratak na članak

Općina Kalnik proglasila tri Dana žalosti zbog smrti mladića: 'Bili su to vrijedni mladi dečki'

Načelnik Mladen Kešer izvijestio je kako će posljednji ispraćaja mladića biti u srijedu u 15 sati na Mjesnom groblju u Kalniku. "Obitelji i rodbini iskrena sućut", poručio je načelnik

Komentari 5

DU
Deleted user
20:34 11.09.2023.

Ubili sebe zbog brzine i alkohola nevezani.Sreća da nisu udarili u nekog ni kriva ni dužna Njihovim obiteljima je najteže i njima iskrena sućut.

VL
AC
acer7
22:43 11.09.2023.

Tu u mojem mjestu..vozim se.. ograničenje je 60km na sat, ali uvijek, baš uvijek ti se nekto nabije iza, trubi, gume škripe, nabija gas.. povećam brzinu na 69km na sat,, i onda me cijela kolona prestiže, policijska kamera je ispred, nema to veze, bitno da se nabije gas. najgori su službeni kombiji. ima 5 metara dužine ali potegne 155 a dozvoljeno 60.. i trubi jer voziš po propisima.

VL
Avatar Urban Fox
Urban Fox
19:05 11.09.2023.

Pijani i nevezani

VL
MO
modovisisajteMaraschino
20:02 11.09.2023.

Tragedija za obitelji... ali realno... Mogu oni biti u životu sveci, ali za volanom su bili ubojice. Odavno govorim da svaki vozač u RH bi treba imati zakonsku obavezu da prisustvuje autopsijama poginulih u prometu da se nauče da je vozilo oružje koje ubija i da treba voziti pametno i odgovorno.

VL
PA
pax5
23:12 11.09.2023.

Bog je dao ljude da stave znakove, upozorenje kako se treba voziti...A svakome je dao i savjest...? A sve je onda na našoj slobodi izbora...Laka im bila zemlja,neka im se Milosrdni Bog smiluje....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.